İşTurkcell reklamı

Bu yazıda neler var?

  • Akıllı telefonlar beynimizi de değiştirdi

Haftanın Seçkisi

Snapdragon 7 Gen 4 tanıtıldı! İşte yeni Qualcomm işlemci!

Snapdragon 7 Gen 4 tanıtıldı! İşte yeni Qualcomm işlemci!

17 Mayıs 2025
playstation plus mayıs 2025 oyunları 20 mayıs 2025

PlayStation Plus Mayıs 2025 oyunları neler? (20 Mayıs 2025)

15 Mayıs 2025
Securitas Technology'de Aykan Üstün'e önemli görev

Securitas Technology’de Aykan Üstün’e önemli görev

14 Mayıs 2025
seat leon ehybrid mayıs 2025 kampanya

SEAT Leon Mayıs ayı kampanyası duyuruldu! Fiyatı ne kadar?

11 Mayıs 2025
galaxy s25 kamera güncellemesi

Galaxy S25 kamera güncellemesi yolda! S25 Haziran güncellemesi neler getirecek?

15 Mayıs 2025
Hardware Plus - HWP
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz
No Result
View All Result
Hardware Plus - HWP
No Result
View All Result

Gençlere, Türkiye’nin en beğenilen şirketi Turkcell’de çalışma fırsatı

Yazı: Murat Halilbeyoğlu
29 Aralık 2014
Kategori: Akıllı Telefonlar, Haber
Okuma süresi: 3 dakika
Gençlere, Türkiye’nin en beğenilen şirketi Turkcell’de çalışma fırsatı

Turkcell’in, profesyonel yaşama bir adım önde başlamaları amacıyla başarılı genç yeteneklere rehberlik etmeyi hedeflediği Turkcell PAF (Profesyonelliğe Adım Formasyonu) programının 2015 stajyerleri için başvuru süreci 5 Ocak’ta başlıyor. Başvurular üniversitelere asılan QR kodlu afişler vasıtasıyla ya da turkcell.com.tr/paf adresinden yapılabiliyor. Öğrenciler, duyurulardaki QR kodu okutup otomatik olarak mikro-siteye yönlendiriliyor ve başvurularını buradan gerçekleştirebiliyor. PAF programı; gençlerin profesyonel yaşam, iş alanları, şirketler ve pozisyonlarla ilgili bilinçlerini artırmayı, bakış açılarını genişletmeyi hedefliyor. Bu kapsamda her yıl yaklaşık 250 öğrenciye staj, 50 öğrenciye yarı zamanlı çalışma ve 20 yeni mezuna da Turkcell’de çalışma fırsatı sunuluyor.

Turkcell Grup İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Banu İşçi Sezen Turkcell’in geliştirdiği bu inovatif başvuru süreci ile ilgili değerlendirmesinde; “Turkcell PAF programımızla her yıl yaklaşık 250 gencimize Turkcell Grup çatısı altında staj yapma imkânı sunuyoruz. İşe alım sürecimizi, başvurudan değerlendirmeye, oryantasyondan staj aşamasına kadar meraklı, heyecanlı, sosyal ve interaktif Y kuşağına özel olarak tasarladık. Sonuç olarak da adayların keyif alacakları ve kendi jenerasyonlarına özgü yeteneklerini ortaya koyabilecekleri bir programa imza attık. Web tabanlı olarak yürüttüğümüz kampanyamızla geçen yıl tam 1,3 milyon kişiye ulaştık ve bu sayede PAF programımıza 11 bin öğrenci başvurdu. Programın inovatif, eğlenceli ve sıra dışı olduğuna dair gençlerden gelen geri bildirimler ve gördüğümüz yoğun ilgi bizi çok mutlu etti. Bu yıl da aynı ilginin, hatta daha fazlasının olacağına inanıyoruz” dedi.

Turkcell Grup İnsan Kaynakları’ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Banu İşçi Sezen
Turkcell Grup İnsan Kaynakları’ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Banu İşçi Sezen

Gençleri eğlenceli bir işe alım süreci bekliyor

Turkcell PAF’a katılmak isteyen adayları hem zaman ve mekân açısından esnek hem de eğlenceli, interaktif ve farklı bir işe alım süreci bekliyor. Gelen başvurular belirlenen kriterler doğrultusunda değerlendirildikten sonra olumlu bulunan adaylar, bilgisayar ya da akıllı cep telefonu ile oynanabilen online oyuna davet edilecek. Online oyunu başarıyla tamamlayan adaylardan kendilerine gönderilen video soruları yine video kayıt ile cevaplamaları istenecek. Video soru aşamasını da geçen PAF adayları son olarak yüz yüze mülakata davet edilecek.

Tüm aşamaları başarıyla tamamlayan öğrenciler, yaz döneminde iki ay süreyle Turkcell’de staj yapma ve inovatif projelerde yer alma imkânı elde edecek. Stajyerler aynı zamanda Turkcell Grup yöneticilerinden mentorluk desteği alacak, Turkcell Akademi tarafından hazırlanan gelişim programına katılabilecekler.  Başarılı bulunan 3. sınıf adayları Turkcell’de part-time çalışma, başarılı 4. sınıf adayları da full-time pozisyonlarda değerlendirilme fırsatı yakalayacaklar.

Başvuru Koşulları:

·         Yaratıcı, sıra dışı, eğlenceli, sosyal ve meraklı,

·         Üniversitelerin Fen-Edebiyat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler, Siyasal Bilimler Fakültelerinde ve Mühendislik Fakültelerinin Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik & Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri (MIS), İşletme Mühendisliği vb bölümlerinde öğrenim gören,

·         Başvuru sırasında Lisans 3.- 4. sınıf öğrencisi ya da yüksek lisans öğrencisi olan,

·         İyi derecede İngilizce bilen,

·         Tercihen staj ya da yarı zamanlı çalışma tecrübesine sahip,

·         Tercihen burs ve değişim programlarına katılmış kişiler başvurabiliyor.

İçindekiler

  • Akıllı telefonlar beynimizi de değiştirdi

Akıllı telefonlar beynimizi de değiştirdi

Murat Halilbeyoğlu

Murat Halilbeyoğlu

Nobody knows...

HWP Podcast

Teknoloji gündemini HWP’den dinleyin!
Podcast’imize abone olun.

Apple PodcastsSpotifyGoogle PodcastsKarnaval
Hardware Plus - HWP

Copyright © 2025, EMY Medya

  • Künye
  • İletişim
  • Network
  • Leadergamer

HWP.com.tr hosting hizmeti LimonHost logosu tarafından verilmektedir.

Bizi takip edin

No Result
View All Result
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz

Copyright © 2025, EMY Medya