Haftanın Seçkisi

Galaxy S26 Pro

Galaxy S26 serisi kamera tasarımı ortaya çıktı!

15 Eylül 2025
spotify türkiye yasaklanacak mı

Spotify çalma listesi Apple Music’e aktarmak isteyenler yaşadı! Nasıl yapılır?

17 Eylül 2025
Togg T10F

Togg T10F üretim görüntüleri paylaşıldı! İşte yeni nesil Togg’un üretimi!

18 Eylül 2025
gta 6 haritası nasıl olacak gta 6 nerede geçiyor gta 6 yerleri

GTA 6 çıkış tarihi yine ertelenebilir!

16 Eylül 2025
Hyundai Inster Cross

Hyundai Inster Cross Türkiye’de! İşte tasarımı ve özellikleri!

12 Eylül 2025
Hardware Plus - HWP
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz
No Result
View All Result
Hardware Plus - HWP
No Result
View All Result
Reklam

TeknoSA, Avrupa’nın en iyi yönetilen perakende şirketi seçildi

Yazı: Murat Halilbeyoğlu
13 Mayıs 2014
Kategori: Donanım, Haber
Okuma süresi: 2 dakika
TeknoSA, Avrupa’nın en iyi yönetilen perakende şirketi seçildi

TeknoSA, Euromoney Dergisi  “Best Managed Companies in CEE Araştırması”nda Tüketici Ürünleri / Perakende kategorisinde en iyi yönetilen şirket seçildi.  TeknoSA uluslararası bir başarıya imza atarak, finans dünyasının en saygın yayınlarından Euromoney Dergisi tarafından tüm Orta ve Doğu Avrupa’nın perakende alanında en iyi yönetilen şirketi seçildi. Bankacılık ve Sermaye Piyasaları konusunda dünyanın en önemli otoritelerinden biri olarak kabul gören Euromoney’nin her yıl gerçekleştirdiği Orta ve Doğu Avrupa’nın tamamını kapsayan anketi için büyük bankaların, pazar araştırma şirketlerinin ve danışmanlık firmalarının analistleri, sektöre veya ülkeye göre şirketleri puanlayarak değerlendirme yapıyorlar.

necil-oyman_1

10 yıldır yapılan araştırma, iş dünyasının şirketler hakkındaki algısını ortaya koyan önemli bir gösterge olarak değerlendiriliyor. Euromoney Dergisi ödüllendirilecek ilk 3 şirketi, pazarda güç, kârlılık, büyüme potansiyeli, yönetim kalitesi ve kazanç kriterlerine göre belirliyor.

TeknoSA Genel Müdürü Necil Oyman, ödüle ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Türkiye’de organize teknoloji perakendeciliğinin temellerini atan ve sektörü şekillendirmeye devam eden bir şirket olarak, başarımızın Avrupa çapında fark edilmesini çok önemsiyoruz” dedi. Euromoney gibi saygın bir derginin ödülüne layık görülmenin, TeknoSA ile beraber Türkiye’yi de bu alanda dünya ligine taşıdığını belirten Oyman, “2023 yılına kadar Avrupa’nın ilk üç büyük teknoloji perakende şirketi olma hedefimize bağlı olarak attığımız adımlar, aldığımız bu ödül ile Avrupa çapında da takdir edilmiş oluyor. Bilimsel perakendecilik anlayışımız, yönetim kalitemiz ve sektörde bizi farklı bir noktaya taşıyan iş stratejimizin ödüllendirilmesi ile gururlanıyoruz” dedi.

 

İçindekiler

  • Windows Phone partisine LG de katılıyor

Windows Phone partisine LG de katılıyor

e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi
Murat Halilbeyoğlu

Murat Halilbeyoğlu

Nobody knows...

Reklam

HWP Podcast

Teknoloji gündemini HWP’den dinleyin!
Podcast’imize abone olun.

Apple PodcastsSpotifyGoogle PodcastsKarnaval
e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi
Hardware Plus - HWP

Copyright © 2025, EMY Medya

  • Künye
  • İletişim

HWP.com.tr hosting hizmeti LimonHost logosu tarafından verilmektedir.

Bizi takip edin

No Result
View All Result
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz

Copyright © 2025, EMY Medya