İşTurkcell reklamı

Haftanın Seçkisi

xiaomi giyilebilir teknoloji akıllı saat satışları

Xiaomi giyilebilir teknoloji pazarını domine ediyor! İşte en çok satan markalar!

24 Mayıs 2025
Carl Pei Nothing CEO'su

Nothing CEO’su Carl Pei açıkladı! Gelecekte telefonlar nasıl olacak?

28 Mayıs 2025
yeni avengers filmi

Yeni Avengers filmleri ertelendi! Avengers: Doomsday ve Secret Wars ertelendi!

24 Mayıs 2025
whatsapp ipad uygulaması var mı

WhatsApp iPad uygulaması çıktı! Hemen indirin!

28 Mayıs 2025
iPhone

iPhone 11 vs iPhone 16e | 40.000 TL’ye en yeni iPhone’a geçilir mi?

29 Mayıs 2025
Hardware Plus - HWP
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz
No Result
View All Result
Hardware Plus - HWP
No Result
View All Result

Oppo 300W SuperVooc Hızlı Şarj Geliştiriyor

Oppo 300W hızlı şarj cihazı, piyasaya sürülmesi halinde Redmi 300W şarj cihazıyla aynı seviyede olacak.

Yazı: Serhat Sarımlı
6 Nisan 2023
Kategori: Akıllı Telefonlar, Haber
Okuma süresi: 2 dakika
Oppo

Oppo 300W SuperVooc hızlı şarj teknolojisi geliştiriyor ayrıca piyasaya sürüleceği de iddia edildi.Piyasaya sürülmesi halinde bu şarj cihazı, Redmi 300W Immortal Second Charger ile birlikte piyasadaki en hızlı akıllı telefon şarj cihazı olacak. Bu yıl, yeni telefonlarının yanında en yeni ve en hızlı şarj yöntemlerini sunmak için yarışan akıllı telefon üreticilerinin istilasına tanık oldu.

Bu şirketlerden bazıları şu anda daha hızlı şarj seçenekleri sunmayı planlıyor ve geliştiriyor. Infinix de kısa bir süre önce 110W Kablosuz All-Round FastCharge çözümünün yanı sıra şu anda piyasadaki en hızlı ikinci sistem olan 260W All-Round FastCharge şarj sistemini piyasaya sürdü.

Weibo gönderisine göre Oppo, 4.450mAh batarya (tipik 4.600mAh batarya) ile eşleştirilmiş 300W SuperVooc hızlı şarj sistemi üzerinde çalışıyor. Şarj cihazının yıl içinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

SuperVooc

Redmi ayrıca kısa süre önce bir akıllı telefonu beş dakika içinde tamamen şarj ettiğini iddia eden 300W Immortal Second Charger’ı piyasaya sürdü. Şirkete göre, bu şarj tekniğiyle 4.100mAh’lik bir pil 43 saniyede yüzde 10, iki dakika 13 saniyede yüzde 50 ve beş dakikada yüzde 100 şarj edilebiliyor. Şirket ayrıca bunun yepyeni bir teknoloji olmadığını, daha ziyade 4.980mAh pil ile desteklenen Redmi Note 12 Pro+ modelinde bulunan bir teknolojinin modifikasyonu olduğunu belirtti.

Yalnızca Çin’de mevcut olan Redmi Note 12 Discovery Edition, Xiaomi’nin bugüne kadarki en hızlı şarj olan akıllı telefonu. 210W şarj sağlıyor ve cihazı yaklaşık 10 dakika içinde tamamen şarj ettiğini iddia ediyor.

Infinix ayrıca kısa süre önce 260W All-Round FastCharge şarj sisteminin yanı sıra 110W Wireless All-Round FastCharge çözümünü de piyasaya sürdü. Infinix GT 10 Pro’nun yakında yeni 260W şarj sistemiyle piyasaya sürülmesi bekleniyor. Akıllı telefonun 5.000mAh pil ünitesine sahip olması bekleniyor.

Serhat Sarımlı

Serhat Sarımlı

Bilim, teknoloji, yazılım alanlarına ilgi duyan, okuyuculara faydalı içerikler oluşturuyorum.

HWP Podcast

Teknoloji gündemini HWP’den dinleyin!
Podcast’imize abone olun.

Apple PodcastsSpotifyGoogle PodcastsKarnaval
Hardware Plus - HWP

Copyright © 2025, EMY Medya

  • Künye
  • İletişim
  • Network
  • Leadergamer

HWP.com.tr hosting hizmeti LimonHost logosu tarafından verilmektedir.

Bizi takip edin

No Result
View All Result
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz

Copyright © 2025, EMY Medya