Haftanın Seçkisi

Samsung ve LG ekran rekabetini zirveye taşıdı! Geleceğin panelleri neler sunacak?

Samsung ve LG ekran rekabetini zirveye taşıdı! Geleceğin panelleri neler sunacak?

9 Mayıs 2026
Xiaomi 17 Max nasıl olacak? İşte çıkış tarihi ve özellikleri! #2

Xiaomi 17T serisi tüm çıplaklığıyla karşımızda! Özellikleri neler olacak?

6 Mayıs 2026
Apple çip üretimi için yeni tedarikçiler arıyor! TSMC tekelini kim kıracak?

Apple çip üretimi için yeni tedarikçiler arıyor! TSMC tekelini kim kıracak?

7 Mayıs 2026
GPT-5.2, ChatGPT Go

iOS için özel ChatGPT uygulaması duyuruldu! Kimlere hitap ediyor?

5 Mayıs 2026
Motorola Moto Edge 70 Pro tasarımı sızdı! Nasıl olacak? #1

Motorola hakkında kötü yorum yapanlar yandı! Ceza mı geliyor?

5 Mayıs 2026
Hardware Plus - HWP
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz
  • 5G Telefonlar
No Result
View All Result
Hardware Plus - HWP
No Result
View All Result
Reklam

Lost Saga mücadelesi başladı!

Yazı: Murat Halilbeyoğlu
25 Nisan 2014
Kategori: Haber, Oyun
Okuma süresi: 3 mins read
Lost Saga mücadelesi başladı!

Ülkemizde Counter Strike ile adını duyuran Nexon Europe, yeni MMO brawling oyunu Lost Saga’nın açık betasının başladığını duyurdu. Manga tarzında karakterlere sahip oyun özellikle dinamik aksiyonu ile dikkat çekiyor. İlgili basın bültenini aşağıdan okuyabilirsiniz.

Lost Saga mücadelesi başladı!

Bugün, Nexon Europe Open Beta açılışıyla büyük kazanma şansı sunuyor; BlazBlue ve King of Fighters oyunlarından sevilen karakterler oyuna katıldı

Nexon Europe,  Lost Saga’nın merakle beklenen Open Beta’sının başladığını duyurdu. Open Beta ile birlikte müthiş ödüllerin sunulacağı bir dizi etkinlik de yapılacak. Lost Saga’nın büyüyen topluluğuna tüm oyun severler katılabilecek.

30 Nisan’dan itibaren yeni bir dövüşçü grubu oyuna eklenecek ve herkesin sevdiği BlazBlue ve King of Fighters klasiklerinden karakterler, yeni oyun alanında becerilerini tazelemek için oynanabilir durumda olacak.

LostSaga_2

BlazBlue dövüşçüleri şeytanı andıran tasarımlarıyla Hazama ve Ragna karakterlerinden oluşurken bir SNK klasiği olan King of Fighters aksiyonundan vazgeçemeyen oyuncular, Kızıl-alev, Iori, yada alev-parmak Kusanagi Kyo ile dövüşe katılabilecekler.

Bugün başlayan Open Beta ile birlikte, Nexon Europe, Facebook ve YouTube üzerinden veya her gün oyuna bağlanarak kazanabilecek bir seri ödüller sunuyor.

Facebook profil resimlerini Open Beta’daki oynanabilen karakterlerin resimlerinden birine değiştiren oyuncular, Lost Saga içinde veya Nexon Europe’un geniş oyun kütüphanesinde harcayabilecekleri 5,000 NX (Nexon Cash) kazanma şansını elde edecek. Benzer şekilde, Facebook üzerinden arkadaşlarını oyuna katılmaya davet eden oyuncular da 5.000 NX kazanma şansını elde ediyor. Oyuncular YouTube üzerinden oyunu değerlendirmeye davet ediliyor. Oyunu değerlendiren daha da fazla Nexon Cash (NX) kazanabiliyor.

LostSaga_3

Comic Strip etkinliği ile sanatçılar da ödül kazanma şansına sahip oluyor. Eğer oyuncular Lost Saga karakterleri üzerine, en az beş panel uzunluğunda ve konuşma balonları içeren eğlenceli bir çizgi roman hazırlarlarsa, Nexon Cash (NX) kazanabiliyor ve binlerce hayranın görebileceği Lost Saga Facebook sayfasında resimlerini yayınlayabiliyor.

Sadece oyundaki dövüş aksiyonuna katılmak isteyen oyuncular bile oyun içinde kullanabilecekleri hediyeleri kazanabiliyor. Her gün oyuna bağlanan kullanıcılar, destansı zaferlerine ilerleyebilmek için en iyi hediyeler ile ödüllendiriliyor.


Nexon Europe Ürün Müdürü Minkyu Kim şöyle söylüyor: “Open Beta, kusursuz bir oyun hizmeti verebilmemiz açısından bizim için kayda değer bir aşamadır ve bu yolda bizimle birlikte olanlar için bir şeyler geri vermek bizi memnun eder.” “Yaratıcı olma ve büyük kazanma şansı, artı olarak herkesin aşina olduğu King of Fighters ve BlazBlue klasik oyunlarının karakterleri ile oynama fırsatı ile herkesin bu süreçten faydalanacağına inanıyorum. Bu da müthiş bir dövüşçü oyunu deneyimi sağlayacak.”

I.O. Entertainment tarafından geliştirilen ve WeMade Entertainment tarafından lisanslanan Lost Saga eşi benzeri olmayan online çoklu-oyunculu dövüş oyunudur, uzay ve zaman içinden 100’den fazla sevilen karakterler, 20 harita ve geniş çeşitlilikte oyun modlarını içeriyor.

Open Beta 24 Nisan’da başlayacak ve resmi piyasa sürülüşü Open Beta sürecinin hemen ardından gerçekleşecek. Lost Saga 6 dilde hizmete sunuluyor: İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, Lehçe ve Türkçe

İçindekiler

  • 8-Bitlik oyuna çevrilen ünlü filmler ve diziler

8-Bitlik oyuna çevrilen ünlü filmler ve diziler

Murat Halilbeyoğlu

Murat Halilbeyoğlu

Nobody knows...

HWP Podcast

Teknoloji gündemini HWP’den dinleyin!
Podcast’imize abone olun.

Apple PodcastsSpotifyGoogle PodcastsKarnaval
Hardware Plus - HWP

Copyright © 2025, EMY Medya

  • Künye
  • İletişim

HWP.com.tr hosting hizmeti LimonHost logosu tarafından verilmektedir.

Bizi takip edin

No Result
View All Result
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz
  • 5G Telefonlar

Copyright © 2025, EMY Medya