LG, Velvet serisi için yeni bir cihaz eklemeye hazırlanıyor. Dimensity 800 işlemcili bir model Google Play Console üzerinde görüntülendi.
İlginizi çekebilir; Samsung Galaxy S21, BOE yapımı ekranlara sahip olmayacak!
İçindekiler
LG Velvet 5G, Dimensity 800 işlemcili model ile geliyor!
LG, bildiğiniz üzere yeni akıllı telefon serisi Velvet cihazlarını duyurmuştu. Firmanın geçtiğimiz günlerde duyurusunu yaptığı Velvet 4G‘nin ardından şimdi de yeni 5G özellikli model için çalışmalara başladığı öğrenildi. GadetsRewind isimli internet sitesinde ortaya çıkan habere göre, LG farklı işlemciye sahip 5G özellikli Velvet telefonu için kolları sıvamış. Google Play Console üzerinde listelendiği öğrenilen cihazın, gücünü MediaTek yapımı Dimensity 800 işlemciden aldığı ortaya çıktı. Hali hazırda 5G özellikli Snapdragon 765G işlemcisine sahip bir modele sahip olan firmanın neden böyle bir yol izlediği ise henüz bilinmiyor.
Ayrıca 6 GB RAM seçeneğine sahip olacağı öğrenilen cihaz, bu konuda da farklılığa sahip. Snapdragon 765G işlemcisini içeren model 8 GB RAM ile piyasaya çıkmıştı. Tasarım detaylarının aynı olması beklenen cihazın, 6.9 inç ekran boyutuna sahip olması bekleniyor. Damla çentiğe sahip olacağı tahmin edilen LG Velvet 5G, bir adet 16 MP değerine sahip kamera ile bizleri karşılayacak gibi gözüküyor. Arka tarafta da üçlü kamera kurulumu beklenirken, bu kameraların sırasıyla, 48 MP ana, 8 MP ultra geniş açı, 5 MP derinlik sensörü olarak belirleneceği düşünülmekte. Dimensity 800 ve 6 GB RAM seçenekleri sayesinde daha ucuz bir 5G‘li versiyon sunmak isteyen LG, bakalım amacına ulaşabilecek mi bekleyip göreceğiz.