İşTurkcell reklamı

Haftanın Seçkisi

ipados 17.7.8 yenilikler

iPadOS 17.7.8 çıktı! İşte iPad’lere gelen yenilikler!

20 Mayıs 2025
Şehrin Yeni Elektriklisi Hyundai INSTER Şimdi Türkiye’de.

Şehrin Yeni Elektriklisi Hyundai INSTER Şimdi Türkiye’de.

23 Mayıs 2025
yapay zeka radar

Yapay zekalı radar kameralar göreve başladı! Nerede var, nasıl çalışıyor?

23 Mayıs 2025
galaxy tab a9 one ui 7

Galaxy Tab A9 One UI 7 güncellemesi çıktı! İşte yenilikler!

20 Mayıs 2025
honor 400 serisi fiyatı özellikleri

Honor 400 serisi tanıtıldı! İşte Honor 400 ve 400 Pro özellikleri ve fiyatı!

22 Mayıs 2025
Hardware Plus - HWP
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz
No Result
View All Result
Hardware Plus - HWP
No Result
View All Result

Galaxy Watch 7 işlemcisi ortaya çıktı, değişiklik yok

Samsung cephesinin bir sonraki akıllı saati Galaxy Watch 7 hakkında yeni sızıntılar geldi. Galaxy Watch 7 işlemcisi biraz üzebilir.

Yazı: Onur Balbaşı
20 Ocak 2024
Kategori: Haber, Giyilebilir Teknoloji
Okuma süresi: 2 dakika
Galaxy Watch 7

Samsung, yeni yılın başlangıcında Galaxy S24 serisi akıllı telefonlarına odaklanırken, yeni ürünler hakkında da sızıntılar çıkmaya başladı. Son sızıntılar şirketin bir sonraki akıllı saati olan Galaxy Watch 7 modeli hakkında ipuçları veriyor. Ancak, yükske beklentilere rağmen, Galaxy Watch 7’nin Exynos çipinde bir yükseltme görmeyeceği ortaya çıktı. Galaxy Watch 7 işlemcisi biraz üzebilir.

İçindekiler

  • Samsung Galaxy Watch 7 İçin Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı: Exynos Çipinde Bir Yükseltme Yok

Samsung Galaxy Watch 7 İçin Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı: Exynos Çipinde Bir Yükseltme Yok

Galaxy Watch serisi, uzun bir süredir Samsung’un kendi Exynos işlemcileriyle güçlendiriliyor. Bu, özellikle Qualcomm’un giyilebilir teknoloji çipleri konusundaki atılımlarına rağmen Samsung’un rekabet avantajını sürdürmesini sağlıyordu. Ancak, son sızıntılara göre, Samsung’un bu avantajını sürdürme konusunda biraz geride kaldığı görünüyor.

Samsung, 2021 yılında piyasaya sürdüğü Galaxy Watch 4 serisi ile Exynos W920 çipini tanıtmıştı. Daha sonra 2023’te piyasaya sürülen Galaxy Watch 6, biraz daha gelişmiş Exynos W940 çipine geçiş yapmıştı. Ancak, son sızıntılara göre, Galaxy Watch 7 de bu çipi kullanacak. Yani Galaxy Watch 6 işlemcisi Galaxy Watch 7 serisinde de kullanılacak.

Galaxy Watch 7Güvenilir sızıntı kaynağı Roland Quandt’a göre, Samsung’un Galaxy Watch 7 için aynı Exynos W940 çipini kullanmayı planladığı belirtiliyor. Samsung’un akıllı saat serilerindeki bu tip kararları, şirketin aynı yonga setini en az 2 yıl kullanma eğiliminde olduğunu gösteriyor. Ancak, Exynos W940 çipi halen oldukça etkileyici bir performansa sahip.

Buna ek olarak, Quandt’ın paylaştığı bilgilere göre, başka Exynos çipleri de geliştirilmekte. “5400” adlı dahili bir isme sahip bir Exynos çipi ve yeni bir Exynos 6375 çipi ortaya çıktı. Ancak, bu çiplerin ne için kullanılacağı henüz belirsizliğini koruyor. Eğer bu çipler W adıyla çıkmış olsaydı, “wearable” yani giyilebilir cihazlara kullanılacaklar diyebilirdik. Fakat şu an bu çiplerin kullanım alanı bilinmiyor.

Galaxy Watch 7’nin Exynos çipindeki bu durum, kullanıcıları biraz hayal kırıklığına uğratabilir. Ancak, Exynos W940 çipinin halen güçlü bir performans sunması, yeni Galaxy Watch serisinin yine de dikkate değer olacağını gösteriyor. Samsung’un akıllı saat serilerindeki gelecek gelişmeleri ve çip tercihleri merakla bekleniyor.

İlginizi Çekebilir: Exynos 2400 ısınma testi çıktı, Snapdragon 8 Gen 3 ağlıyor

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Samsung’un yeni akıllı saati hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz. Daha fazlası için bizi takip etmeyi unutmayın!

Onur Balbaşı

Onur Balbaşı

Teknolojiye olan ilgim sadece bir merak değil, benim için gerçek bir tutku. Özellikle akıllı telefonlar, yazılım ve mobil teknolojiler üzerine yıllar içinde ciddi bir bilgi birikimi edindim. Bu birikimi, HWP’de yayın direktörü olarak yürüttüğüm görevle birlikte hem yazılı içeriklerde hem videolarda insanlara aktarmaktan büyük keyif alıyorum. Araştırmayı, öğrenmeyi ve öğrendiklerimi anlaşılır şekilde paylaşmayı seviyorum.

HWP Podcast

Teknoloji gündemini HWP’den dinleyin!
Podcast’imize abone olun.

Apple PodcastsSpotifyGoogle PodcastsKarnaval
Hardware Plus - HWP

Copyright © 2025, EMY Medya

  • Künye
  • İletişim
  • Network
  • Leadergamer

HWP.com.tr hosting hizmeti LimonHost logosu tarafından verilmektedir.

Bizi takip edin

No Result
View All Result
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz

Copyright © 2025, EMY Medya