Haftanın Seçkisi

türk telekom 5g ümit önal

Türk Telekom’dan sanatın kalbi AKM’de 5G deneyimi

4 Ekim 2025
tesla model y sr güncel fiyat türkiye

Uygun fiyatlı Tesla Model Y SR fiyatına zam geldi!

10 Ekim 2025
ecovacs

ECOVACS DEEBOT T30C İnceleme | 20.000 Pa emiş gücü!

6 Ekim 2025
Samsung

Samsung 200 MP yeni kamera sensörünü tanıttı!

8 Ekim 2025
Kubilay Aka kimdir, kaç yaşında, hangi okuldan mezun, evli mi?

Kubilay Aka kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi okuldan mezun, evli mi?

11 Ekim 2025
Hardware Plus - HWP
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz
No Result
View All Result
Hardware Plus - HWP
No Result
View All Result

Galaxy S23 Hız Uğruna Şarjı Su Gibi İçebilir!

Yazı: Ender Öztürk
11 Ocak 2023
Kategori: Akıllı Telefonlar, Genel, Haber
Okuma süresi: 2 dakika
Galaxy S23

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 1 Şubat 2023 tarihinde karşımıza Galaxy S23 ailesi ile çıkacak. Firmanın yeni amiral gemisi modelleri için geri sayımın başladığı bugünlerde yeni sızıntılar da ortaya çıkmaya başladı. Bugün gelen bilgilere göre Galaxy S23 serisi için özel olarak oluşturulan Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinin özel overclock edilmiş versiyonunun Samsung tarafından üretileceği söyleniyor. Ancak bu pek iyi bir haber değil. Peki, neden?

Samsung, Galaxy S23’te hız aşırtma destekli Snapdragon 8 Gen 2 üretirken, diğer üreticiler aynı platformun daha yavaş bir sürümünü kullancak. Ancak Samsung’un üreteceği bu yonga seti TSMC fabrikasında yapılırsa, Samsung’un amiral gemilerini en azından şarj edilme süresi açısından oldukça dezavantajlı hale getirecek. Ayrıca net performans açısından Galaxy S23’lerin lider olmayabileceği öne sürülüyor. Yani Samsung daha iyi performans sunabilmek için şarjdan feragat etmesine rağmen rakiplerinin gerisinde kalabilir.

Mevcut verilere göre, OnePlus 11, Snapdragon 8 Gen 2 yonga setine sahip en kötü batarya süresi sunan telefon konumunda. Samsung da kendi ürettireceği yonga setleri ile OnePlus 11’den de kötü bir batarya deneyimi sunabilir.

Galaxy S23Tüm S23 serisinde overclock yani hız aşırtmalı Snapdragon 8 Gen 2 kullanacak olan Samsung’un bu batarya sorununu nasıl çözeceği merak ediliyor. Hızlı şarj konusunda Çinli rakiplerinin gerisinde kalan Güney Koreli firma batarya tarafında patlarsa bu hiç hoş karşılanmayabilir.

İlginizi Çekebilir: Samsung Galaxy Tab A8 One UI 5 Güncellemesi Aldı

Firmanın geçtiğimiz haftalarda Mercedes-Benz‘in eski tasarımcısını işe aldığını belirtelim. Uzun süredir aynı tasarımı kullanan Samsung, muhtemelen S23 ile son kez bu tasarımı kullanacak. Planlarını Galaxy S24 ailesi üzerine kurduğunu düşündüğümüz firma bakalım bu yılı nasıl kapatacak?

Ender Öztürk

Ender Öztürk

HWP Podcast

Teknoloji gündemini HWP’den dinleyin!
Podcast’imize abone olun.

Apple PodcastsSpotifyGoogle PodcastsKarnaval
Hardware Plus - HWP

Copyright © 2025, EMY Medya

  • Künye
  • İletişim

HWP.com.tr hosting hizmeti LimonHost logosu tarafından verilmektedir.

Bizi takip edin

No Result
View All Result
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz

Copyright © 2025, EMY Medya