LG G2
LG’nin yeni amiral gemisi piyasaya çıktı, Android rekabeti daha da kızıştı. LG G2’ye yakından bakalım.
Android telefon pazarında her seviyede en az bir akıllı telefon modeli bulunan LG, bugüne kadar ürettiği en güçlü akıllı telefonuyla karşımızda. LG G2’ye ilk baktığımızda dikkatimizi çeken, çok dar çerçeveleri oldu. 5,2 inç ekrana sahip olmasına rağmen neredeyse 5 inç ekranlı akıllı telefonların boyutunda olan LG G2, kullanıcısını şaşırtıyor.
Sihirli Tuş ile
standartlar değişiyor
LG G2’nin kenarlarında ve ön kısmında hiç tuş bulunmuyor. Ses ve güç tuşları telefonun arkasında, kameranın alt kısmında yer alıyor. Telefonun arkasında bulunan ayar tuşlarına alışması zor. Eğer bu yapıya alışabilirseniz diğer telefonları kullanmak istemeyeceksiniz. Alışamazsanız vay halinize.
Müthiş bir ekran
LG G2’de 1080p çözünürlüklü True HD IPS+ LCD ekran bulunuyor. Gorilla Glass 2 çizilmez camla korunan ekran, tek kelimeyle “kusursuz” görünüyor. Ekranın dokunuş hissiyatı, renk kalitesi, görüş açısı ve görüntü keskinliği muhteşem.
LG G2, 2,26GHz dört Krait 400 çekirdekli işlemcisiyle sınırları zorluyor. Google Play Store’daki tüm oyunları sorunsuz çalıştıran LG G2, 3DMark Ice Storm Unlimited testinde 17.239 puan aldı. Bu puanla LG G2, piyasadaki en hızlı Android telefon desek yeridir. Telefonun en büyük eksisi, microSD kart yuvası bulunmaması. Eğer 16/32GB sizin için yetersizse, LG G2 çok büyük sorun yaşatabilir.
İyi kamera, yüksek pil ömrü
LG G2’de 13MP OIS (Optik Görüntü Sabitleme) teknolojili arka kamera bulunuyor. Kamera düşük ışıkta biraz zorlanıyor ama iyi ışıkta çok başarılı. Özellikle videolarda sabitleme teknolojisinin avantajını görüyorsunuz. Telefonda bulunan 3000mAh’lik pil, en az bir gün kullanım süresi sunuyor. LG G2’yi satın alırsanız, telefonun nimetlerinden faydalanmak için kendinizi sakınmanıza gerek kalmayacak.
Sonuç olarak:
LG G2, garip arka tuş takımı ve microSD kart yuvasının bulunmaması dışında başarılı bir Android telefon.
Neden alınır?
• Yüksek performansı
• Müthiş ekranı
• Uzun pil ömrü