İstanbul ve Kocaeli’den sonra Mayıs ayında İzmirCon 2014 için Türkiye’ye gelmiş ve her zamanki gibi ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatmış olan Wargaming bir kez daha İzmir’de oyuncularıyla buluşuyor.
28-29 Haziran tarihleri arasında Türkiye Topluluk Yöneticisi Dilara “Ishtara” ve Türkiye Topluluk Takımı Koordinatörü Özerk “vuque”in katılımlarıyla gerçekleşecek olan etkinliklerde oyuncular ilk olarak kafe etkinliğiyle hem eğlenceli masa oyunları oynayacak, hem de birbirleriyle tanışma fırsatı yakalayacaklar. Etkinliğin bir sonraki günü ise laser tag aktivitesi ile oyuncular macera ve adrenalini hissedecek, hemen ardından piknik etkinliğiyle kent gürültüsünden uzakta yemyeşil ağaçların altında vakit geçirebilecekler. Tüm oyuncular etkinlik süresince birçok özel hediyeye de sahip olabilecekler.

Oyuncuların etkinliğe ilgisi yoğun olduğundan dolayı katılım kontenjanı çok kısa sürede dolmuştur ve bu sebeple yeni başvurular kabul edilmemektedir.
2 gün sürecek olan etkinliğin detayları şöyledir:
Kafe Etkinliği: 28 Haziran Cumartesi, 18:00 – 21:00 arası.
Laser Tag Etkinliği: 29 Haziran Pazar, 12:00 – 15:00 arası.
Piknik Etkinliği: 29 Haziran Pazar, 16:30.