PUBG Mobile, 10. sezon 9 Kasım‘da yeniliklerle başlayacak. PUBG Corp., yakın zamanda yayınlanacak güncellemede “The Ruins” adlı yeni bir harita sunacağını açıkladı.
PUBG Mobile’ın Hindistan’daki resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda görülen The Ruins haritası, şu anda oyunda mevcut bir şekilde bulunan Sanhok haritasına benziyor. Yeni gelecek harita normal maçlarda değil sadece Ölüm Maçı modunda kullanılacak.
İlginizi çekebilir: LG G Pad 5 10.1 tanıtıldı!
PUBG Mobile India tarafından paylaşılan görüntü, The Ruins haritasının bir bölümü gösteriyor. Aztek esintili taş mimarisi sayesinde Sanhok haritasına oldukça benzeyen The Ruins, piramit, tapınak ve labirent benzeri yapılar içeriyor. Yeni harita, muhtemelen 9 Kasım’da başlaması planlanan 10. sezonla birlikte oyunculara sunulacak.
PUBG Mobile 10. Sezon ile birlikte 9 mm mermi ile kullanılabilecek MP5K isminde yeni bir makineli tabanca da oyuna eklenecek. Yeni haritada birden fazla doğma noktası bulunuyor. Ayrıca, labirent benzeri yapılar da sık sık göze çarpıyor. Beklentiler, The Ruins ile birlikte savaş deneyiminin biraz daha zorlaşacağı yönünde. Göze çarpan bir başka detay ise bu haritada keskin nişancılar için birçok önemli nokta bulunuyor.
0.15.5 beta güncellemesinden sonra gelen PUBG Mobile oyun videoları, The Ruins’ın Team Deathmatch modunda olan Warehouse haritasından çok daha büyük olacağını gösteriyor. Bunlara ek olarak, araçları güçlendirmek ve aldıkları hasarı azaltmak için özel bir güce sahip olan “Sara” adlı yeni bir oyun içi karakteri de içerecek.