İşTurkcell reklamı

Bu yazıda neler var?

  • Nothing Phone (2) Tasarımı Hiç Sızdırılmamış!

Haftanın Seçkisi

S21 FE One UI 7

S21 FE One UI 7 yayınlandı! Türkiye’ye ne zaman gelecek?

8 Mayıs 2025
ejderhanı nasıl eğitirsin live action fragman 2025 ne zaman çıkacak oyuncular kimler

Yeni Ejderhanı Nasıl Eğitirsin fragmanı çıktı! Ne zaman çıkacak?

7 Mayıs 2025
HANASAKA Traktör ile Genç Nesiller Tarımla Buluşuyor

HANASAKA Traktör ile Genç Nesiller Tarımla Buluşuyor

2 Mayıs 2025
GTA 6 Duvar Kağıdı Çıktı! Hemen İndir!

GTA 6 Duvar Kağıdı Çıktı! Hemen İndir!

7 Mayıs 2025
Apple her yıl telefon çıkarmaktan vazgeçebilir! Yeni iPhone ne zaman gelecek?

Apple her yıl telefon çıkarmaktan vazgeçebilir! Yeni iPhone ne zaman gelecek?

4 Mayıs 2025
Hardware Plus - HWP
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz
No Result
View All Result
Hardware Plus - HWP
No Result
View All Result

Nothing Phone (2)’nin Sızdırılan Tasarımları Yalanmış! İşte Nedeni!

Nothing CEO'su Carl Pei'nin son Twitter paylaşımı, Nothing Phone (2)'ye ait sızdırılan tasarım görsellerinin yanlış olduğunu ortaya çıkardı!

Yazı: Onur Balbaşı
24 Haziran 2023
Kategori: Akıllı Telefonlar, Haber
Okuma süresi: 3 dakika
Nothing-Phone-2

Carl Pei bir süredir Nothing Phone 2’yi günlük telefonu olarak kullanıyor. Nothing CEO’su Carl Pei zaten daha önce bunu birçok kez itiraf etti. Bu nedenle, dün telefonunun ana ekranının bir ekran görüntüsünü tweetlediğinde, bunun bir Phone 2’ye ait olduğunu biliyorduk. Ancak, ekran görüntüsünde bir sorun olduğunu görüyoruz. Pei’nin paylaştığı görseller, sızdırılan Nothing Phone (2) görsellerini tamamen yalanlıyor! İşte sebebi!

İçindekiler

  • Nothing Phone (2) Tasarımı Hiç Sızdırılmamış!

Nothing Phone (2) Tasarımı Hiç Sızdırılmamış!

Bu ekran görüntüsünde neyin yanlış olduğunu bulabilir misiniz? Eğer yardımcı olacaksa, Nothing OS’nin en son sürümünü çalıştıran Nothing Phone 1’in ana ekranının ekran görüntüsünü burada bulabilirsiniz:

Nothing Phone (2)'nin Sızdırılan Tasarımları Yalanmış! İşte Nedeni!
Nothing Phone (1) Ekran Görüntüsü

Durum çubuğunun sol üst köşesindeki saate bakın. Nothing Phone (1)’de saatin yan taraftan nasıl oldukça uzakta olduğunu görüyor musunuz? Bunun nedeni, selfie kamerasını yerleştirmek için sol tarafta bir ekran çentiği olması. Pei’nin Nothing Phone 2’sinde ise saat ekran görüntüsünün yan tarafına çok daha yakın. Bu da Phone 2’nin ortalanmış bir ekran çentiğine sahip olacağını gösteriyor.

Nothing Phone (2)'nin Sızdırılan Tasarımları Yalanmış! İşte Nedeni!
Nothing Phone (2) Ekran Görüntüsü

Tüm bunlar, bizi Phone 2 için sızdırılan görüntülere geri götürüyor. Bu görseller sola hizalanmış ekran çentiğine sahip bir telefonu gösteriyor. Ancak Pei’nin Nothing Phone (2)’sinde çentik ortada. Pei’nin yeni telefonu kullandığından eminiz, yani sızdırılan görüntülerin doğru olmadığını söylemek mümkün.

Phone 2’ye dair gördüğümüz tek sızdırılmış görseller Steve Hemmerstoffer, nam-ı diğer OnLeaks’ten geliyor. Hemmerstoffer en doğru ve güvenilir sızıntı yapanlardan biri, bu nedenle bu konularda genellikle onun kararlarına güveniyoruz. Bununla birlikte, paylaşılan görüntülerin her zaman kesin olmadığını ve bunların sadece iddia olduğunu unutmamak gerekiyor. Bu nedenle Nothing Phone 2 görüntülerinin yanlış olması söz konusu olabilir.

İlginç bir şekilde, gördüğümüz renderlar üreticilerin yeni bir akıllı telefon yaratmak için kullandıkları olağan CAD dosyalarına dayanmıyor. Görüntüleri ilk kez Hemmerstoffer ile ortaklaşa yayınlayan SmartPrix adlı internet sitesi tarafından açıklandığı üzere, Nothing Phone 2 görüntüleri bunun yerine test aşamasındaki bir cihazın canlı görüntülerine dayanarak oluşturulmuş.

Prototip aşamasındaki bir cihazın tasarımında ve donanımında değişiklikler olabilir. Bu nedenle sızdırılan render görsellerine şüpheyle yaklaşmak gerekiyor.

Yangına körükle giden CEO Carl Pei ise, görüntüler ilk sızdığında bunları “sahte” olarak nitelendirdi. Elbette o zaman buna şüpheyle yaklaşmıştık çünkü bir şirketin etkisini zayıflatmak amacıyla yalan söylediği ve bir sızıntının sahte olduğunu söylediği pek çok örnek var. Ancak bu ekran görüntüsüyle Pei’nin doğru söylüyor olması daha muhtemel görünüyor.

Nothing Phone (2) 11 Temmuz’da piyasaya sürülecek. Bu da cihazın gerçekte neye benzediğini sadece birkaç hafta içinde öğreneceğimiz anlamına geliyor.

İlginizi Çekebilir:  Nothing CEO’su Carl Pei Fiyat Sızıntısı Haberlerine Ateş Püskürdü!

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce Nothing Phone (2) nasıl olacak? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz. Daha fazlası için bizi takip etmeyi unutmayın!

Onur Balbaşı

Onur Balbaşı

Teknolojiye olan ilgim sadece bir merak değil, benim için gerçek bir tutku. Özellikle akıllı telefonlar, yazılım ve mobil teknolojiler üzerine yıllar içinde ciddi bir bilgi birikimi edindim. Bu birikimi, HWP’de yayın direktörü olarak yürüttüğüm görevle birlikte hem yazılı içeriklerde hem videolarda insanlara aktarmaktan büyük keyif alıyorum. Araştırmayı, öğrenmeyi ve öğrendiklerimi anlaşılır şekilde paylaşmayı seviyorum.

HWP Podcast

Teknoloji gündemini HWP’den dinleyin!
Podcast’imize abone olun.

Apple PodcastsSpotifyGoogle PodcastsKarnaval
Hardware Plus - HWP

Copyright © 2025, EMY Medya

  • Künye
  • İletişim
  • Network
  • Leadergamer

HWP.com.tr hosting hizmeti LimonHost logosu tarafından verilmektedir.

Bizi takip edin

No Result
View All Result
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz

Copyright © 2025, EMY Medya