Nokia şu sıralar X serisinin ikinci versiyonu ile Android pazarında da yer edinmeye çalışırken esas kalesi Windows Phone’u da güçlendirmeyi yavaşlatmıyor.
Firma 4G’li Lumia 635’i 189 dolar gibi oldukça düşük bir rakama satışa çıkarttı.

189 dolara satılan telefon içerisine Windows Phone 8.1 hazır olarak geliyor. TelefondaCortana sizlere hazır olarak gelecek. Donanım olarak ise 635’te 4.5 inç Gorilla Glass ekran, dört çekirdek 1.2GHz işlemci ve farklı renk seçenekleri sunulacak.
512MB belleğe sahip olan telefonda en çok sıkıntı yaratabilecek konu da bu. İşlteim sistemi için yeterli olsa da uygulamalar kısmında sıkıntı yaşanabilir.
4G LTE bağlantısına sahip olması ise bu seviyedeki bir telefon için oldukça pozitif bir yön. Lumia 635 şu sıralar Avrupa’da satılıyor. Türkiye tarafı için henüz bir bilgi yok.