Haftanın Seçkisi

elektrikli scooter

Elektrikli scooter işletmeleri için yeni düzenleme geliyor!

2 Aralık 2025
Elektrikli araç satışlarında yeni rekor!

Elektrikli araçlara yol vergisi geldi! Bu nasıl iş?!

28 Kasım 2025
roborock yılbaşı hediye

Roborock yılbaşı hediyesi önerileri ile sevdiklerinize zamanı hediye edin

1 Aralık 2025
Aref Ghafouri

İllüzyonist Aref Ghafouri tutuklandı! Aref Ghafouri kimdir?

4 Aralık 2025
iOS 26 iPhone 17

iPhone 17 maliyeti ne kadar? Dudağınız uçuklayacak!

28 Kasım 2025
Hardware Plus - HWP
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz
  • 5G Telefonlar
No Result
View All Result
Hardware Plus - HWP
No Result
View All Result
Reklam

Samsung, Galaxy S23 serisinde Exynos İşlemci Kullanabilir

Yazı: Barış Toku
21 Eylül 2022
Kategori: Akıllı Telefonlar, Haber
Okuma süresi: 2 dakika
Samsung, Galaxy S23 serisinde Exynos İşlemci Kullanabilir

Güney Koreli dev teknoloji şirketi Samsung, ilerleyen zamanlarda yeni Galaxy S23 amiral gemisi serisini tanıtacak. Yeni seri hakkında şu ana kadar çokça haber yapıldı. Cihazın 200 MP değerinde bir kameraya sahip olacağı bu haberlerden en fazla ses getireni olmuştu. Şimdi ise şirketin yeni amiral gemilerinde Exynos işlemci setini kullanacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

İçindekiler

  • Samsung, Galaxy S23 Adına Exynos’a Güveniyor
  • Galaxy S23 İçin Ekran Tarafında Sürpriz Yok

Samsung, Galaxy S23 Adına Exynos’a Güveniyor

Samsung, Galaxy S23 serisinde Exynos İşlemci KullanabilirSamsung Galaxy S23 serisine daha aylar var fakat telefonlar hakkındaki söylentiler bir çığ gibi büyüyor. Kısa süre önce cihazların ekran v kamera özelliklerini açıklayan bir dizi haberler gündemde boy göstermişti. Şimdi ise daha güvenilir kaynaklar gelecek canavarların şirketin kendi tasarladığı Exynos yonga setini kullanacağını söylüyor. Güney Koreli devin Qualcomm’un yeni nesil setlerinden mi yoksa kendi ürettiği işlemcisi mi kullanacağı yazarları ikiye ayırmıştı. Bugün çıkan haberler doğrultusunda ibrenin Exynos’a kaydığı düşünülüyor.

Bildiğiniz üzere geçen haftalarda ünlü haber sitesi Ice Universe, Weibo aracılığıyla Samsung MX (Mobile eXperience) bölümünün şirketin Galaxy S22 akıllı telefonlarındaki Exynos yonga setinin performansından pek memnun olmadığını, ve yaklaşan Galaxy S23 akıllı telefonlarının Qualcomm Snapdragon SoC ile donatılmasını “umduğunu” açıklamıştı. Fakat bu haberden sonra şirkete yakın birçok kaynak bu durumun tersine işaret etti. Samsung yönetimi gelecek yılın amiral gemilerinde Exynos yonga setini kullanmaya devam etmek istiyor. Son raporlar, Qualcomm’un yaklaşmakta olan Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti ile aynı seviyede olduğu söylenen Samsung’un Exynos 2300 işlemcisinin, Galaxy S23 serisine güç verecek taraf olduğuna inanıyor.

Galaxy S23 İçin Ekran Tarafında Sürpriz Yok

Samsung, Galaxy S23 serisinde Exynos İşlemci KullanabilirYakın tarihli bir diğer rapor S23 serisinin ekran boyutu açısından eski modele kıyasla herhangi bir yükseltme içermeyeceğini ortaya koydu. Bununla birlikte gelecek ekran, daha yüksek bir tepe parlaklık seviyesi ve daha düşük güç tüketimi gibi ikinci plan özelliklerinde  daha iyi değerler sunabilir.

Tıpkı bu yılki seride olduğu gibi S23 serisinin de Galaxy S23, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 Ultra olmak üzere üç modele sahip olacağı söyleniyor. S23 Ultra modeli bazı ciddi yükseltmelerle gelebilir.  Birkaç hafta önce çıkan haberlere göre, cihazın arkasında 1/1.3 inç boyutunda ve 0.6μm boyutlu piksellere sahip 200 megapiksel birincil kamera ve daha fazla ışık almak için daha büyük bir f/1.7 değerli diyafram açıklığı bulunacak.

İlginizi çekebilir: HEM TABLET HEM TELEFON! | Samsung Galaxy Z Fold4 İnceleme

 

Barış Toku

Barış Toku

Sonradan editör.

Reklam

HWP Podcast

Teknoloji gündemini HWP’den dinleyin!
Podcast’imize abone olun.

Apple PodcastsSpotifyGoogle PodcastsKarnaval
Hardware Plus - HWP

Copyright © 2025, EMY Medya

  • Künye
  • İletişim

HWP.com.tr hosting hizmeti LimonHost logosu tarafından verilmektedir.

Bizi takip edin

No Result
View All Result
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz
  • 5G Telefonlar

Copyright © 2025, EMY Medya