Reklam

Haftanın Seçkisi

Sızan Vatandaş Verileri Sendika Yazılımında Kullanıldı: MİT’ten Ankara Merkezli Ortak Operasyon!

Sızan Vatandaş Verileri Sendika Yazılımında Kullanıldı: MİT’ten Ankara Merkezli Ortak Operasyon!

16 Eylül 2026
Huawei Connect 2026: David Wang "Ajanik Dünya" İçin Ascend Yol Haritasını ve 11 Çipli AI Altyapısını Açıkladı!

Huawei Connect 2026: David Wang “Ajanik Dünya” İçin Ascend Yol Haritasını ve 11 Çipli AI Altyapısını Açıkladı!

18 Eylül 2026
Instagram, WhatsApp ve Facebook İçin Yeni Dönem: 259 TL'den 8.699 TL'ye Meta One Duyuruldu!

Instagram, WhatsApp ve Facebook İçin Yeni Dönem: 259 TL’den 8.699 TL’ye Meta One Duyuruldu!

16 Eylül 2026
1 Milyon İşlemci Tek Bir Bilgisayar Gibi Çalışacak: Huawei, Yeni "Peerium" Hesaplama Mimarisini Açıkladı!

1 Milyon İşlemci Tek Bir Bilgisayar Gibi Çalışacak: Huawei, Yeni “Peerium” Hesaplama Mimarisini Açıkladı!

18 Eylül 2026
2027 F1 Takvimi Belli Oldu: Türkiye Grand Prix’si Üçlü Yarış Paketinde!

2027 F1 Takvimi Belli Oldu: Türkiye Grand Prix’si Üçlü Yarış Paketinde!

16 Eylül 2026
Hardware Plus - HWP
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz
  • 5G Telefonlar
No Result
View All Result
Hardware Plus - HWP
No Result
View All Result
Reklam

PILOT, “normalleşme sürecinde girişimcilik” konulu bir panel düzenledi

Yazı: Salih Eray Okan
21 Temmuz 2020
Kategori: Akıllı Telefonlar, Haber
PILOT

Türk Telekom’un girişim hızlandırma programı PILOT aracılığı ile ikinci sefer düzenlediği ‘Yeni Nesil Girişim Sohbetleri’ panelinde; Figopara, Tarvenn ve Collective Spark’ın yöneticileri ile, normalleşme sürecindeki yatırım fırsatları irdelendi.

reklam Reklam

İlginizi çekebilir: Türk Telekom “Sil Süpür” kampanyası ile, 10 GB mobil internet


İçindekiler

  • Türk Telekom ve PILOT tarafından, yeni dönemde girişimcilik üzerine panel

Türk Telekom ve PILOT tarafından, yeni dönemde girişimcilik üzerine panel

Türk Telekom, Covid-19 salgını sonrası normalleşme döneminin girişimciliğe etkilerini değerlendirmek üzere, ‘Yeni Nesil Girişim Sohbetleri’ temasıyla 21 Temmuz tarihinde düzenlediği PILOT Infoday’de, girişimcilik ekosistemini bir araya getirdi. Panelde konuşan Türk Telekom İş Geliştirme ve Yeni Girişimler Direktörü Muhammed Özhan, “Dünya ekonomisine, küçük oluşumlarla başlayan çevik teknoloji girişimlerinin yön verdiğini görüyoruz. Türkiye bu anlamda çok büyük potansiyele sahip. Normalleşmenin getirdiği fırsatları önceden gören ve gerekli çözümleri doğru zamanda üreten girişimler oyuna bir adım önde başlayacak” ifadesi ile; yeni dönemde girişimlerin daha bilinçli şekilde gerçekleşmesi gerektiğine vurgu yaptı. Bu vizyondan dolayı olsa gerek ki Türk Telekom bu etkinlik ile, elini taşın altına koyarak yeni girişimcilere rehberlik etti.

PILOT ile yerli ve millî teknoloji girişimlerini desteklediklerini belirten Özhan, “2013 yılından bu yana PİLOT’tan mezun olan 65 girişime toplamda 4 milyon TL’nin üzerinde nakit desteği sağladık. Mezun olan bu girişimlerden 24 tanesi yatırım alarak inovatif iş fikirlerini daha da büyütme fırsatı yakaladılar. PİLOT mezunu bu girişimler, 2019’da 350 kişiye istihdam sağladı ve 41 milyon TL ciro elde etti. 2020 yılında PILOT’a katılmaya hak kazanan girişimler de titiz bir değerlendirme sonucunda belirlendi. PİLOT kapsamında programa kabul edilen her ekibe 150’şer bin TL nakit desteği sağlayacağız” dedi. Özhan ayrıca, büyüme aşamasındaki girişimleri desteklemek amacıyla kurmuş oldukları sektörün ilk kurumsal girişim sermayesi şirketi TT Ventures ile başta sağlık, eğitim ve enerji sektörleri olmak üzere çeşitli alanlara yatırım yaptıklarını belirtti.

PILOT, "normalleşme sürecinde girişimcilik" konulu bir panel düzenledi

Figopara Kurucu Ortağı ve CEO’su Koray Gültekin Bahar, Tarvenn Ventures CEO’su ve TechOne Fonu Yönetici Ortağı Mustafa Kopuk, Collective Spark Kurucu Ortağı Atıl Erken ve Teknoloji yazarı Timur Sırt moderatörlüğünde gerçekleşen PILOT Infoday etkinliği, www.youtube.com/TurkTelekom linki üzerinden canlı olarak yayınlandı.

Google'da HWP'yi takip edin
Güncel teknoloji haberleri için bizi tercih edilen kaynaklarınıza ekleyin.
Add as preferred source on Google
Salih Eray Okan

Salih Eray Okan

Motosikletler ve teknoloji ile ilgili yenilikleri yakından takip etmeyi seven; aynı zamanda metal müzik tutkunu Hardware Plus yazarı

Reklam

HWP Podcast

Teknoloji gündemini HWP’den dinleyin!
Podcast’imize abone olun.

Apple PodcastsSpotifyGoogle PodcastsKarnaval
Hardware Plus - HWP

Copyright © 2025, EMY Medya

  • Künye
  • İletişim

HWP.com.tr hosting hizmeti LimonHost logosu tarafından verilmektedir.

Bizi takip edin

No Result
View All Result
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz
  • 5G Telefonlar

Copyright © 2025, EMY Medya