Haftanın Seçkisi

TECNO CAMON 40 Premier 5G Kutu Açılışı | Dimensity 8350 Ultimate ve Yapay Zeka!

TECNO CAMON 40 Premier 5G Kutu Açılışı | Dimensity 8350 Ultimate ve Yapay Zeka!

21 Haziran 2025
Redington Türkiye & CIS’de Bayrak Değişimi

Redington Türkiye & CIS’de Bayrak Değişimi

24 Haziran 2025
widevine sertifikası nedir widevine nedir widevine l1 l3 farkı ne

Widevine sertifikası nedir? Widevine L1 ve Widevine L3 farkı ne?

23 Haziran 2025
Huawei, Finlandiya'da Son Teknoloji Sağlık ve Teknoloji Laboratuvarını Açtı!

Huawei, Finlandiya’da Son Teknoloji Sağlık ve Teknoloji Laboratuvarını Açtı!

27 Haziran 2025
poco f7 özellikleri türkiye fiyatı ne kadar

POCO F7 tanıtıldı! İşte özellikleri ve Türkiye fiyatı!

24 Haziran 2025
Hardware Plus - HWP
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz
No Result
View All Result
Hardware Plus - HWP
No Result
View All Result

Karantinaya rağmen İtalya’da bir adam sokakta Pokemon Go oynadı!

Yazı: Kaan Yiğit Külahlı
20 Mart 2020
Kategori: Oyun
Okuma süresi: 2 dakika
Pokemon

İtalya bildiğiniz üzere küresel çapta dünyayı altına almış Koronavirüs salgınıyla karşı karşıya. Fakat, anlaşılıyor ki vatandaşlar bu duruma karşın pek de bilinçli değiller.


İlginizi çekebilir: Pokemon Go Şubat 2020 etkinlik takvimi açıklandı!


İtalya ülke olarak bizim gibi Akdeniz bölgesi içerisinde bulunan ülkelerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Sıcak kanlı vatandaşları, şehir hayatı, gece eğlenceleri derken müthiş sosyal bir ülke olduğu gerçeğiyle karşılaşıyoruz.

Tabii ki yüksek sosyalite olması bu tip ülkelere büyük zararlar verebiliyor. Ülkede resmi merciler tarafından açıklanmış 9 Mart 2020 tarihinden beri sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Halkta yaşanan olağanüstü duruma alışkın olmadığı için enteresan tepkiler verebiliyor.

Bunlardan biri de İtalya’nın şehirlerinden birinde gerçekleşti. PhoneArena’nın haberine göre İtalya’da adı açıklanmayan bir vatandaş sokağı çıkmaya yasağını çiğneyerek Pokemon Go oynadı. Evet yanlış duymadınız bunu zaruri olmayan bir sebepten gerçekleştirdi.

31 yaşındaki İtalyan adama göre, herhangi bir kritik durum ortada yok. Adam, küçük kız kardeşiyle birlikte en sevdikleri hobilerini sürdürmeye devam ediyorlar. Pokemon GO, 2016 yılında çıkışını gerçekleştirmiş ve çıktığı tarihlerde büyük sükse yakalamıştı.

İtalya

İtalya’nın San Ferro şehrinde gerçekleşen bir hayli tuhaf durum, Avrupa içerisinde virüsün ilk salgın noktalarından birinde gerçekleşti. İtalyan vatandaşı yakalandığında hiç de huzursuz olmadı. Dışarı çıkmak için iyi bir sebebi olduğunu düşünüyordu.

İsmini veremediğimiz genç adam “Pokemon avlıyordum” dedi. Bu açıklamalarla birlikte genç adam dışarı çıkarak suç işleyen 43.000 kişinin arasına katılmış oldu. Umarız, üst seviye bazı Pokemon’lar bulduktan sonra COVID-19 salgının kendi hayatını da etkileyeceğinin farkına varabilmiştir.

Herkese tavsiye ediyoruz ve kendimiz de uyguluyoruz. Ülkemizde olan virüsle başa çıkmak ve etkilerini minimum seviye indirmek için lütfen #EvdeKal’ınız.

Kaan Yiğit Külahlı

Kaan Yiğit Külahlı

Teknolojiyle içli dışlı olmayı seven, yapay zeka teknolojilerine hayran, kendi halinde bir yazar.

HWP Podcast

Teknoloji gündemini HWP’den dinleyin!
Podcast’imize abone olun.

Apple PodcastsSpotifyGoogle PodcastsKarnaval
Hardware Plus - HWP

Copyright © 2025, EMY Medya

  • Künye
  • İletişim

HWP.com.tr hosting hizmeti LimonHost logosu tarafından verilmektedir.

Bizi takip edin

No Result
View All Result
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz

Copyright © 2025, EMY Medya