Bu yazıda neler var?

  • iPhone 12 Pro Max yerine içecek geldi
    • İndirimli ve kullanışlı ürünleri, sizin için HepsiBurada üzerinden listeledik.
Hardware Plus - HWP
  • İnceleme
  • Haber
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
  • Pil Testi
  • Sizin Görüşünüz
No Result
View All Result
Redmi Note 11 Advertisement
Hardware Plus - HWP
No Result
View All Result

Ana SayfaHaberAkıllı TelefonlariPhone 12 Pro Max siparişi verdi “elmalı yoğurt” geldi!

iPhone 12 Pro Max siparişi verdi “elmalı yoğurt” geldi!

Yazı: Baturhan Çelik
28 Şubat 2021
Kategori: Akıllı Telefonlar, Haber
Okuma süresi: 2 dakika
iphone 12 pro max

Çin’de yaşayan bir kadın, Apple Store’dan bir iPhone 12 Pro Max siparişi verdi. Ancak paketi teslim aldığında hayal kırıklığına uğradı. Pakette iPhone 12 Pro Max’ini görmeyi beklerken elma aromalı bir yoğurt içeceği ile karşılaştı.


İlgili haber: iOS 14 güncel kullanım oranları açıklandı!


İçindekiler

  • iPhone 12 Pro Max yerine içecek geldi
    • İndirimli ve kullanışlı ürünleri, sizin için HepsiBurada üzerinden listeledik.

iPhone 12 Pro Max yerine içecek geldi

Liu adlı kadın Cuma günü Weibo’ya bir video yükledi. Videoda Apple’ın resmi web sitesinden yeni bir iPhone satın almak için 1.500 dolardan fazla para harcadığını açıkladı. Daha sonra paketi açtığında, birisinin onun iPhone’unu bir içecekle değiştirdiğini anladı.

Liu, paketi doğrudan teslim almadı. Bunun yerine kargoyu yerleşim bölgesindeki bir teslimat noktasından aldı.

Yerel polis, takasın bir hırsızlık vakası olduğunu düşünüyor. Ancak hiç kimse değişimin hat boyunca nerede gerçekleştiğinden emin değil. Teslimden sorumlu şirket olan Apple ve Express Mail Service şu anda bir soruşturma başlatıyor.

Apple iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max'i Tanıttı - Apple (TR)

Bir EMS müşteri hizmetleri çalışanı Cuma günü Global Times’a olayın hala soruşturma altında olduğunu söyledi. “Bununla özel olarak ilgilenen meslektaşları atadık” dedi. Apple da soruşturmanın halen devam ettiğini söyleyerek benzer bir yanıt verdi.

Apple ürünleri ve özellikle yüksek fiyatlı iPhone’lar genellikle bu tür hırsızlığa maruz kalıyor. Aralık başında gerçekleşen bir olayda da beş adam, Dover Delaware’deki bir Best Buy’da sergilenen ürünler gibi görünen 12.000$ değerindeki Apple ürünlerini çalarken güvenlik kameralarına çıkmıştı.


İndirimli ve kullanışlı ürünleri, sizin için HepsiBurada üzerinden listeledik.


 

Bunlar da ilginizi çekebilir
PaylaşTweetleGönder
Baturhan Çelik

Baturhan Çelik

Mühendisliğe ilgili, teknolojiye hayran biri.

Sorry, your browser doesn't support embedded videos.

HWP Podcast

Teknoloji gündemini HWP’den dinleyin!
Podcast’imize abone olun.

Apple PodcastsSpotifyGoogle PodcastsKarnaval
Hardware Plus - HWP

Copyright © 2022, EMY Medya

  • Hakkımızda
  • İletişim

HWP.com.tr hosting hizmeti LimonHost logosu tarafından verilmektedir.

Bizi takip edin

No Result
View All Result
  • İnceleme
  • Haber
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
  • Pil Testi
  • Sizin Görüşünüz

Copyright © 2022, EMY Medya