Reklam

Haftanın Seçkisi

Huawei Connect 2026: David Wang "Ajanik Dünya" İçin Ascend Yol Haritasını ve 11 Çipli AI Altyapısını Açıkladı!

Huawei Connect 2026: David Wang “Ajanik Dünya” İçin Ascend Yol Haritasını ve 11 Çipli AI Altyapısını Açıkladı!

18 Eylül 2026
Sızan Vatandaş Verileri Sendika Yazılımında Kullanıldı: MİT’ten Ankara Merkezli Ortak Operasyon!

Sızan Vatandaş Verileri Sendika Yazılımında Kullanıldı: MİT’ten Ankara Merkezli Ortak Operasyon!

16 Eylül 2026
Huawei Cloud Kurumsal Yapay Zekâ Ürünlerini Tanıttı: "Ajanik Dünya" İçin Agentic Infra ve AgentArts Geliyor!

Huawei Cloud Kurumsal Yapay Zekâ Ürünlerini Tanıttı: “Ajanik Dünya” İçin Agentic Infra ve AgentArts Geliyor!

18 Eylül 2026
Kod Bilgisine Gerek Kalmıyor: Xiaomi 18 Pro Doğal Dille Özel Uygulama Üretebilecek

Kod Bilgisine Gerek Kalmıyor: Xiaomi 18 Pro Doğal Dille Özel Uygulama Üretebilecek

16 Eylül 2026
Huawei'den Ajanik Yapay Zekâya Özel Altyapı: Lingqu UnifiedBus Mimarisi ve Üç Kademeli Donanım Ailesi Tanıtıldı!

Huawei’den Ajanik Yapay Zekâya Özel Altyapı: Lingqu UnifiedBus Mimarisi ve Üç Kademeli Donanım Ailesi Tanıtıldı!

18 Eylül 2026
Hardware Plus - HWP
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz
  • 5G Telefonlar
No Result
View All Result
Hardware Plus - HWP
No Result
View All Result
Reklam

HyperOS 3 çıkış tarihi belli oldu! Xiaomi Android 16 geliyor!

HyperOS 3 güncellemesi Türkiye’deki Xiaomi kullanıcılarının gündeminde. Peki HyperOS 3 hangi cihazlara gelecek ve ne zaman tanıtılacak?

Yazı: Onur Balbaşı
28 Ağustos 2025
Kategori: Haber, Akıllı Telefonlar, Yazılım
HyperOS 3

HyperOS 3 güncellemesi Türkiye’deki Xiaomi kullanıcılarının gündeminde. Peki HyperOS 3 hangi cihazlara gelecek ve Xiaomi Android 16 tabanlı yeni sürüm ne gibi yenilikler sunacak? Kullanıcılar merakla bu soruların cevabını bekliyor.

reklam Reklam

İçindekiler

  • HyperOS 3 duyuru tarihi belli oldu! Xiaomi Android 16 geliyor!

HyperOS 3 duyuru tarihi belli oldu! Xiaomi Android 16 geliyor!

HyperOS 3, Xiaomi’nin Android 16 tabanlı yeni işletim sistemi olarak ön plana çıkıyor. Xiaomi Android 16 28 Ağustos’ta Çin’de düzenlenecek etkinlikle açıklanacak. Bu etkinliğin ardından, belirli cihazlarda HyperOS 3 beta sürümü test edilmeye başlayacak. Güncelleme alacak ilk cihazlar arasında Xiaomi 15 serisi, Redmi K80 Pro/Ultimate Edition, Pad 7S Pro 12.5 ve Pad 7 Pro yer alıyor.

HyperOS 3Beta sürecinin tamamlanmasıyla birlikte final sürüm, Android 16’nın resmi çıkışıyla eylül ayından itibaren kademeli olarak daha fazla Xiaomi ve Redmi modeline ulaşacak. Güncelleme, sistem performansını artıracak, arayüz tasarımını yenileyecek ve güvenlik özelliklerini geliştirecek.

Yeni yazılım, kullanıcıların günlük deneyimlerini optimize edecek. Yeni sürüm, pil yönetimi ve sistem hızı konusunda iyileştirmeler sunarken, Xiaomi Android 16 tabanlı uygulamalarda da daha stabil bir performans sağlayacak. Güncelleme ile widget tasarımları, kontrol merkezi ve güvenlik ayarlarında önemli değişiklikler olacak.

İlginizi Çekebilir: En çok satılan akıllı telefon markaları belli oldu! Zirve değişti!

Türkiye’deki kullanıcılar için dağıtım, global takvime bağlı olarak birkaç hafta içinde başlayabilir. Xiaomi Türkiye, resmi kanallar üzerinden hangi cihazların hangi tarihlerde güncelleneceğini paylaşacak. Böylece kullanıcılar güncellemeyi takip edebilecek ve cihazlarını hazırlayabilecek.

Xiaomi Android 16 güncellemesi kullanıcı deneyimini yenilemeyi hedefliyor. İlk beta sürümü belirli cihazlarda test edilirken, final sürümünün eylül ayından itibaren geniş cihaz yelpazesine ulaşması bekleniyor.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? HyperOS 3 güncellemesi ve Xiaomi Android 16 tabanlı yenilikler Türkiye’deki kullanıcı deneyimini nasıl etkileyecek? Daha fazlası için bizi takip etmeyi unutmayın!

Google'da HWP'yi takip edin
Güncel teknoloji haberleri için bizi tercih edilen kaynaklarınıza ekleyin.
Add as preferred source on Google
Onur Balbaşı

Onur Balbaşı

Teknoloji medyası kariyerine editör olarak adım atan Onur, HWP'de Yazı İşleri Müdürü görevini üstlendi. Beş yıllık medya deneyimi boyunca akıllı telefonlar, mobil teknolojiler ve donanımlar üzerine kapsamlı içerikler üreterek okurlara aktardı. Görevi süresince yalnızca içerik yönetimiyle sınırlı kalmayıp, süreçleri otomatize eden arka plan sistemleri kurgulayan Onur, günümüzde teknoloji üretimine odaklanarak çalışmalarını bilgisayar mühendisliği alanında sürdürüyor.

Reklam

HWP Podcast

Teknoloji gündemini HWP’den dinleyin!
Podcast’imize abone olun.

Apple PodcastsSpotifyGoogle PodcastsKarnaval
Hardware Plus - HWP

Copyright © 2025, EMY Medya

  • Künye
  • İletişim

HWP.com.tr hosting hizmeti LimonHost logosu tarafından verilmektedir.

Bizi takip edin

No Result
View All Result
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz
  • 5G Telefonlar

Copyright © 2025, EMY Medya