Reklam

Haftanın Seçkisi

Android Dünyasında Yeni Güç Gösterisi: Vivo X500 Güçlü İşlemcisiyle Boy Gösterdi

Android Dünyasında Yeni Güç Gösterisi: Vivo X500 Güçlü İşlemcisiyle Boy Gösterdi

14 Eylül 2026
Golf GTI'ı Geride Bırakan Güç: İşte Elektrikli Volkswagen ID.3 GTI'ın Özellikleri

Golf GTI’ı Geride Bırakan Güç: İşte Elektrikli Volkswagen ID.3 GTI’ın Özellikleri

16 Eylül 2026
TurkNet ve Monster Notebook Oyuncular İçin Güçlerini Birleştirdi: Donanım ve Yüksek Hızlı İnternet Tek Pakette!

TurkNet ve Monster Notebook Oyuncular İçin Güçlerini Birleştirdi: Donanım ve Yüksek Hızlı İnternet Tek Pakette!

17 Eylül 2026
Türkiye’nin En İtibarlı Markaları Açıklandı: Gryphus İtibar Araştırması 2026 Sonuçları Belli Oldu!

Türkiye’nin En İtibarlı Markaları Açıklandı: Gryphus İtibar Araştırması 2026 Sonuçları Belli Oldu!

14 Eylül 2026
Huawei Cloud Kurumsal Yapay Zekâ Ürünlerini Tanıttı: "Ajanik Dünya" İçin Agentic Infra ve AgentArts Geliyor!

Huawei Cloud Kurumsal Yapay Zekâ Ürünlerini Tanıttı: “Ajanik Dünya” İçin Agentic Infra ve AgentArts Geliyor!

18 Eylül 2026
Hardware Plus - HWP
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz
  • 5G Telefonlar
No Result
View All Result
Hardware Plus - HWP
No Result
View All Result
Reklam

Getir BiTaksi ve FreshDirect satıyor iddialarına ilişkin açıklama geldi

Hızlı teslimat şirketi Getir hakkında çıkan BiTaksi ve FreshDirect satış iddiaları hakkında netlik kazanıyor. Getir'e yakın kaynaklar, iddiaları yalanlıyor.

Yazı: Onur Balbaşı
16 Nisan 2024
Kategori: Haber
getir

Hızlı teslimat şirketi Getir hakkında çıkan BiTaksi ve FreshDirect satış iddiaları hakkında netlik kazanıyor. İngiltere merkezli haber kaynağı Sky News‘in ortaya attığı iddia, Getir’in BiTaksi ve FreshDirect’i satmayı düşündüğü yönündeydi. Ancak Getir’e yakın kaynaklar, bu iddiaları yalanlıyor.

reklam Reklam

İçindekiler

  • Getir BiTaksi ve FreshDirect Satacak İddiaları Yalanlandı

Getir BiTaksi ve FreshDirect Satacak İddiaları Yalanlandı

Sky News’in haberine göre, Getir’in azınlık hisselerine sahip olan Abu Dabili yatırımcı Mubadala, şirketin bazı varlıklarını satma talebinde bulundu. Bu varlıklar arasında, Getir’in daha önce satın aldığı BiTaksi ve FreshDirect de bulunuyordu. Mubadala ayrıca, şirketin yeniden yapılandırılması önerisinde bulundu.

Getir’e yakın kaynaklar, bu iddiaların doğru olmadığını belirtti. Şirketin bir sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, Sky News’in iddialarının gerçeği yansıtmadığı vurgulandı. Ancak Getir’den resmi bir açıklama henüz gelmedi. Şimdilik bu konu hakkındaki son gelişmeleri finans alanında haber yapan kaynaklardan takip edebiliyoruz.

getirŞu anda Getir Türkiye dahil olmak üzere 5 ülkede hizmet vermeye devam ediyor. Daha önce hatırlayacağınız üzere Getir Avrupa’dan çekilecek iddiaları da ortaya çıkmış ve şirket ilk etapta bu iddiaları yalanlasa da, Avrupa’da birçok pazardan çekilmek zorunda kalmıştı. Yine de şu anda şirket 5 ülkede operasyonlarını güçlü bir şekilde sürdürüyor.

Bu bağlamda, şirket açıklama yapmadan BiTaksi ve FreshDirect satışı hakkında kesin bir şey söylemek zor. Bizler de şirket cephesinden bir açıklama geldiğinde sizlerle güncelleme olarak bu açıklamaları paylaşacağız. Türkiye’nin en büyük girişimlerinden birinin geleceği hakkındaki açıklamaları merakla takip ediyoruz.

İlginizi Çekebilir: Huawei Pura serisi resmileşti, Huawei P serisi rafa kalktı

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce bu iddialar doğru mu? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz. Daha fazlası için bizi takip etmeyi unutmayın!

Google'da HWP'yi takip edin
Güncel teknoloji haberleri için bizi tercih edilen kaynaklarınıza ekleyin.
Add as preferred source on Google
Onur Balbaşı

Onur Balbaşı

Teknoloji medyası kariyerine editör olarak adım atan Onur, HWP'de Yazı İşleri Müdürü görevini üstlendi. Beş yıllık medya deneyimi boyunca akıllı telefonlar, mobil teknolojiler ve donanımlar üzerine kapsamlı içerikler üreterek okurlara aktardı. Görevi süresince yalnızca içerik yönetimiyle sınırlı kalmayıp, süreçleri otomatize eden arka plan sistemleri kurgulayan Onur, günümüzde teknoloji üretimine odaklanarak çalışmalarını bilgisayar mühendisliği alanında sürdürüyor.

Reklam

HWP Podcast

Teknoloji gündemini HWP’den dinleyin!
Podcast’imize abone olun.

Apple PodcastsSpotifyGoogle PodcastsKarnaval
Hardware Plus - HWP

Copyright © 2025, EMY Medya

  • Künye
  • İletişim

HWP.com.tr hosting hizmeti LimonHost logosu tarafından verilmektedir.

Bizi takip edin

No Result
View All Result
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz
  • 5G Telefonlar

Copyright © 2025, EMY Medya