Haftanın Seçkisi

TEMU

TEMU ve Shein Türkiye satışlarını durdurdu! Yurt dışı alışveriş imkansızlaştı

25 Ocak 2026
Motorola Signature

Motorola Edge 70 Fusion performansı nasıl olacak! İşte özellikleri!

26 Ocak 2026
Araç kiralama sektörü 2025 raporu açıklandı! İşte rekor getiren rakamlar #1

Araç kiralama sektörü 2025 raporu açıklandı! İşte rekor getiren rakamlar

28 Ocak 2026
Apple Siri

iOS 26.4 ile Siri Google Gemini entegrasyonu tamamlanabilir! Apple ve Google el sıkıştı!

26 Ocak 2026
Galaxy S26 Ultra

Galaxy S26 serisi dolandırıcılara savaş açıyor! İşte yeni özellik

25 Ocak 2026
Hardware Plus - HWP
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz
  • 5G Telefonlar
No Result
View All Result
Hardware Plus - HWP
No Result
View All Result
Reklam

Zoom, Çin’de doğrudan hizmet satışlarını durdurdu

Yazı: Ömer Faruk Doğan
3 Ağustos 2020
Kategori: Haber
Okuma süresi: 2 dakika
Zoom

Zoom, Çin‘deki kullanıcılarına video konferans hizmetini artık doğrudan sunmayacağını bildiren e-posta göndermeye başladı.


İlginizi çekebilir: Samsung Galaxy S20 FE tasarımı sızdırıldı


İçindekiler

  • Zoom Çin’de doğrudan satış yapmayacak

Zoom Çin’de doğrudan satış yapmayacak

Popüler video konferans platformu Zoom‘un bugünden itibaren Çin‘de doğrudan hizmet satışlarını askıya aldığı ortaya çıktı. Şirket, 23 Ağustos‘tan itibaren Çin’de artık sadece iş ortakları aracılığıyla video konferans hizmeti verecek.

Karar, Zoom uygulamasının web sitesinde şu ifadelerle duyuruldu: “Değerli müşterilerimiz, hizmetlerimizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Çin’de sadece ortaklarımız aracılığıyla hizmet satacağımızı bildirmek istiyoruz. Çevrimiçi video konferans hizmetine ihtiyacınız olduğunda, ortaklarımıza ulaşabilirsiniz.”

Zoom

Buna göre Zoom; 23 Ağustos 2020‘den itibaren Çin‘deki kullanıcılarına, anlaşmalı olduğu Bizconf Communications, Suirui Zhumu Video Conference ve Systec Umeet isimli iş ortakları aracılığıyla hizmet vereceğini bildirdi. Bu şirketler, video konferans hizmetlerinde Zoom‘un teknolojilerini kullanıyor.

Aynı zamanda Çin’deki kullanıcıların katılımcı olarak hala Zoom’daki konferanslara katılabileceği belirtildi. Yaptığı değişiklikler hakkında müşterilerine bilgilendirme mailleri de göndermeye başlayan Zoom, bu sayede Çin’deki kullanıcılara daha iyi yerel hizmet sağlayacaklarını ifade ediyor.

Zoom, COVID-19 döneminde adeta patlama yapan uygulamalardan biri olmasına karşın, geçtiğimiz aylarda görüntülü görüşme işlemini “yanlışlıkla” Çin sunucuları üzerinden yaptırdığı gerekçesiyle çok sert eleştirilerin odağındaydı. Hatta birçok ülke ve dev şirket, gerek eğitimde gerek şirket içerisinde Zoom‘un kullanılmasını yasaklamıştı. Şimdi şirket, bu hamleyle kendisini global pazar ile Çin pazarında ayırarak temize çıkmayı planlıyor.

Ömer Faruk Doğan

Ömer Faruk Doğan

HWP Podcast

Teknoloji gündemini HWP’den dinleyin!
Podcast’imize abone olun.

Apple PodcastsSpotifyGoogle PodcastsKarnaval
Hardware Plus - HWP

Copyright © 2025, EMY Medya

  • Künye
  • İletişim

HWP.com.tr hosting hizmeti LimonHost logosu tarafından verilmektedir.

Bizi takip edin

No Result
View All Result
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz
  • 5G Telefonlar

Copyright © 2025, EMY Medya