Haftanın Seçkisi

iPhone 17

iPhone 17 PWM karartmayı kapatmaya olanak tanıyor! Peki nasıl?

12 Eylül 2025
HyperOS 3 Beta

Xiaomi 7 cihaza daha HyperOS 3 beta veriyor! İşte o cihazlar!

17 Eylül 2025
Otokar Tunland V9

Otokar Tunland V9 tanıtıldı! İşte tasarımı ve özellikleri!

12 Eylül 2025
Galaxy S26 Pro

Galaxy S26 serisi kamera tasarımı ortaya çıktı!

15 Eylül 2025
Togg T8X

Ucuza Togg T8X geliyor! İşte Togg CEO’sundan açıklama!

12 Eylül 2025
Hardware Plus - HWP
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz
No Result
View All Result
Hardware Plus - HWP
No Result
View All Result
Reklam

Volkswagen ID7 GTX Tourer tanıtıldı

Alman otomotiv devi Volkwagen, Volkswagen ID7 GTX Tourer isimli elektrikli stationwagon modelini tanıttı. Detaylar haberde.

Yazı: Bedirhan Gürlek
9 Haziran 2024
Kategori: Haber, Otomotiv
Okuma süresi: 2 dakika
Volkswagen ID7 GTX

Alman otomotiv devi Volkwagen, elektrikli otomobil pazarına hızlı bir giriş yapmıştı. Bu bağlamda birçok elektrikli otomobil üreten VW, Volkswagen ID.7 GTX Tourer isimli elektrikli stationwagon modelini tanıttı. Detaylar haberde.

İçindekiler

  • Volkswagen ID7 GTX Tourer neler sunuyor?

Volkswagen ID7 GTX Tourer neler sunuyor?

Volkswagen ID7 GTX Tourer, 605 litrelik bir bagaj hacmi sunuyor. Bu bagaj hacmi koltuklar yatırıldığı zaman 1714 litreye kadar çıkabiliyor. Otomobil, ID7 sedan ile tamamen aynı boyutlara sahip: 4.961 mm uzunluğunda, 1.862 mm genişliğinde, 1.536 mm yüksekliğinde ve 2.971 mm dingil mesafesi.

Volkswagen ID7 GTX TourerOtomobil motor tarafında ise 335 HP gücünde bir motora sahip. Otomobilde limitör olmasından mütevellit maksimum 180 km/sa hıza çıkabiliyor.

İlginizi çekebilir: Poco M6 tanıtıldı, yeni vergisiz telefon adayı tanıtıldı!

Batarya tarafında ise Volkswagen ID7 GTX Tourer, 86 kWh büyüklüğünde bir pile sahip. Bu pil 200 kW DC şarj ile birlikte yüzden 10’dan yüzde 80 şarja 30 dakikadan kısa sürede çıkabiliyor. Volkswagen ID7 GTX Tourer, WLTP verilerine göre 650 kilometreye kadar bir menzil de sunabiliyor.

İç tarafta ise bizleri küçük bir hayalet gösterge paneli ve 12.9 inç büyüklüğünde bir bilgi-eğlence sistemi bulunuyor. Otomobil bu bilgi-eğlence sisteminde Android Auto ve Apple CarPlay’i destekliyor. Otomobilin bilgi-eğlence sistemine ChatGPT yapay zeka programı da entegre edilmiş durumda. Bunun haricinde içeride ambiyans aydınlatmalar da bulunuyor. Koltuklarda ve direksiyonda ise otomobilin performans odaklı olduğunu yansıtmak için kırmızı dikişler kullanılmış. İsteğe bağlı olarak panoromik can tavan da satın alınabiliyor. Bu panoromik cam tavan, ChatGPT sayesinde otomatik olarak opaklaşıp sürücüyü güneşten koruyabiliyor.

Volkswagen ID7 GTX Tourer

e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi
Bedirhan Gürlek

Bedirhan Gürlek

Teknoloji benim için bir meraktan öte, adeta bir yaşam biçimi. Teknoloji dünyasında Xiaomi'nin tüm ürünleri ve otomobiler ile ilgileniyorum. Sürekli araştırıyorum ve yeni şeyler öğreniyorum. Öğrendiğim bilgileri de sizinle Hardware Plus'ta paylaşıyorum. Öğrenmek ve paylaşmak benim için sonsuz bir keyif.

Reklam

HWP Podcast

Teknoloji gündemini HWP’den dinleyin!
Podcast’imize abone olun.

Apple PodcastsSpotifyGoogle PodcastsKarnaval
e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi
Hardware Plus - HWP

Copyright © 2025, EMY Medya

  • Künye
  • İletişim

HWP.com.tr hosting hizmeti LimonHost logosu tarafından verilmektedir.

Bizi takip edin

No Result
View All Result
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz

Copyright © 2025, EMY Medya