Haftanın Seçkisi

tesla türkiye ötv zammı açıklaması

Devlet ne kadar ÖTV topladı? 159 milyar TL’den fazla vergi toplanmış!

15 Nisan 2026
Intel, Unity'de XeSS desteğini sonlandırdı! Oyunlar çalışmayacak mı? #1

Intel Core Ultra Nova Lake-S masaüstü işlemciler sızdı! Neler sunacak?

14 Nisan 2026
iOS 26.5 beta 1 çıktı! İşte iPhone’lara gelen yenilikler! #1

iOS 26.5 Beta 2 çıktı! İşte iPhone’lara gelen yenilikler!

14 Nisan 2026
türkiye imei kaydı telefon tablet

IMEI kaydı yapılan iki cihazdan biri Türkiye üretimi! Bakan açıkladı!

15 Nisan 2026
rekabet kurumu hepsiburada

Rekabet Kurumu “Dijital Çağda Rekabet Politikaları Çalışması” başlattı! Türkiye’de rekabetin kuralları baştan yazılıyor!

15 Nisan 2026
Hardware Plus - HWP
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz
  • 5G Telefonlar
No Result
View All Result
Hardware Plus - HWP
No Result
View All Result
Reklam

The Last of Us Part I Sistem Gereksinimleri Düşürüldü!

The Last of Us Part I için yayınlanan PC sistem gereksinimleri gelen tepkilerden sonra düşürüldü. İşte güncellenen gereksinimler.

Yazı: Ender Öztürk
14 Mart 2023
Kategori: Haber, Oyun
Okuma süresi: 2 mins read
The Last of Us Part I sistem gereksinimleri

The Last of Us Part I sistem gereksinimleri

Naughty Dog ve Sony The Last of Us Part I için PC sistem gereksinimlerini açıklamıştı. Bugün ise bu gereksinimler güncellendi. Ek olarak, bu güncellenmiş PC özellik sayfası, bağlantı noktasının Iron Galaxy tarafından yönetildiğini ortaya koyuyor. Iron Galaxy logosunun eklenmesine ek olarak, önerilen ve Ultra GPU gereksinimlerinde bazı küçük değişiklikler de var: önerilen ayarlardaki AMD Radeon RX 5800XT gereksinimi, eski Radeon RX 5700XT ile değiştirildi ve Ultra RX7900 XT, RX 7900XTX ile değiştirildi.

Iron Galaxy, geçen yılki Uncharted: The Legacy of Thieves Collection’ın PC portundan da sorumluydu.  Naughty Dog, oyunun bu versiyonunda Iron Galaxy ile birlikte çalıştı. Genel olarak taşıma uzmanlığına saygı duyulmasına rağmen, Iron Galaxy, Warner Bros. Games’i oyunu düzeltilene kadar Steam’den kaldırmaya ve tam para iadesi yapmaya zorlayan Batman: Arkham Knight PC portunun da arkasındaydı.

İlginizi Çekebilir: Google’da The Last of Us Sürprizi!

Oyun yine diğer Sony portlarında olduğu gibi NVIDIA DLSS 2 ve AMD FSR 2 desteğine sahip olacak. Her yükseltme tekniği, yalnızca kalite ayarıyla değil, aynı zamanda bir keskinlik kaydırıcısıyla da değiştirilebilecek. Ek bir bonus olarak, NVIDIA kullanıcıları GeForce Experience’ın öne çıkanlar özelliğini etkinleştirebilir. Ardından yazılım, önemli anlarda çekimin heyecan verici aksiyon sahnelerini yakalayacaktır.

The Last of Us Part I

Güncellenen PC sistem gereksinimleri sayesinde oyuncular bir tık daha rahat nefes alacak gibi görünüyor. Ancak oyunu 4K çözünürlükte ve Ultra ayarlarda oynamak için yine 32 GB RAM şart koşuluyor. Sony’nin PC portlarında neden RAM’i bu kadar çok fazla talep ettiği ise merak konusu.

Ender Öztürk

Ender Öztürk

HWP Podcast

Teknoloji gündemini HWP’den dinleyin!
Podcast’imize abone olun.

Apple PodcastsSpotifyGoogle PodcastsKarnaval
Hardware Plus - HWP

Copyright © 2025, EMY Medya

  • Künye
  • İletişim

HWP.com.tr hosting hizmeti LimonHost logosu tarafından verilmektedir.

Bizi takip edin

No Result
View All Result
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz
  • 5G Telefonlar

Copyright © 2025, EMY Medya