Haftanın Seçkisi

VPN güvenli mi

Ulaştırma Bakanı VPN kullanımı ile ilgili açıklama yaptı

22 Kasım 2025
galaxy s26 işlemcisi samsung s26 işlemcisi galaxy s26 exynos snapdragon

Samsung telefonlardaki İsrailli uygulama dünyada tartışma yarattı!

18 Kasım 2025
Özge Eren çifti

Özge Eren çifti dün ayrıldı bugün barıştı!

20 Kasım 2025
Binance TR

Binance TR artık sadece Türk lirasıyla yapılan işlemlere izin verecek!

20 Kasım 2025
Honor

Honor 500 Pro yeni nesil 3D ultrasonik parmak izi sensörü ile geliyor!

22 Kasım 2025
Hardware Plus - HWP
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz
  • 5G Telefonlar
No Result
View All Result
Hardware Plus - HWP
No Result
View All Result

LG Ve Magna elektrikli araçlar ortaklığı

Yazı: Çağlar Ayhan
26 Aralık 2020
Kategori: Genel, Otomotiv
Okuma süresi: 2 dakika
Lg Ve Magna

LG ve Magna, küresel üreticilerin kapsamlı ve daha büyük siparişlerini karşılamak için güçlerini birleştiriyor.


İlginizi çekebilir: Toyota 2021 yılında piyasaya süreceği elektrikli SUV aracını tanıttı!


İçindekiler

  • LG Ve Magna elektrikli araçlar ortaklığı

LG Ve Magna elektrikli araçlar ortaklığı

LG ile Magna International , LG Magna e-Powertrain adında  elektrikli motorlar , invertörler , yerleşik şarj cihazları ve belirli otomobil üreticilerine  “e-sürücü sistemleri” üretmek için bir ortak girişim kuracaklarını açıkladı .

Magna Başkanı ve gelecek CEO Swamy Kotagiri şunları söyledi:“Bu ortaklık, elektrifikasyonun ön saflarında olma ve otomobil üreticilerini çeşitli ve birinci sınıf bir portföyle destekleme stratejimizle tamamen uyumludur. Güçlerimizi birleştirerek daha fazlasını başarmak için çalıyoruz. Ortaklıkla yatırım verimliliği elde etmeyi umuyoruz.  Aynı zamanda elektrikli güç aktarma organları pazarının büyümesine katkı sağlamaya devam ediyoruz. ” açıklamasını yaptı.

Lg Ve Magna

İki şirket Magna’nın elektrikli aktarma organları sistemleri ve otomotiv üretimindeki gücünü LG’nin e-motorlar ve invertörler için bileşen geliştirme konusundaki uzmanlığıyla birleştirmeyi hedefliyorlar. LG Electronics,Magna’nın % 49’luk hissesini 501.6 milyar won (453 milyon $) karşılığında satın alacağını açıkladı. LG Magna e-Powertrain anlaşması, ABD, Güney Kore ve Çin’deki LG lokasyonlarında bulunan 1.000’den fazla çalışanı kapsıyor.

LG Electronics Araç Bileşen Çözümleri Şirketi Başkanı Dr. Kim Jin-yong şunları söyledi: “Üreticilerin elektrifikasyondaki liderlik pozisyonlarını sürdürmek için aktif olmaları gerekiyor. Bu anlaşma sayesinde LG, otomotiv bileşenleri işinde büyük bir potansiyele sahip bir büyüme fırsatı olan yeni bir aşamaya giriyor. Şirket içi hünerimiz ile Magna’nın deneyimi ve kapsamlı geçmişinin birleşiminin, elektrikli güç aktarma organları gelişiminde tek başımıza ilerlemekten daha hızlıyol alacağımıza inanıyoruz. ” dedi.

 

Çağlar Ayhan

Çağlar Ayhan

HWP Podcast

Teknoloji gündemini HWP’den dinleyin!
Podcast’imize abone olun.

Apple PodcastsSpotifyGoogle PodcastsKarnaval
Hardware Plus - HWP

Copyright © 2025, EMY Medya

  • Künye
  • İletişim

HWP.com.tr hosting hizmeti LimonHost logosu tarafından verilmektedir.

Bizi takip edin

No Result
View All Result
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz
  • 5G Telefonlar

Copyright © 2025, EMY Medya