Haftanın Seçkisi

Porsche

Rusya’da tüm Porsche otomobiller aynı anda kilitlendi!

6 Aralık 2025
turkcell tv+ spoiler yemeden izlenmesi gereken filmler

TV+’tan efsane liste! Sosyal medyada spoiler yemeden izlenmesi gereken 7 film

10 Aralık 2025
telefonlar

Türkiye’ye Gelmeyen Harika Telefonlar!

10 Aralık 2025
Instagram Takip Listenizi Artık Gizleyebileceksiniz! Nasıl Yapılır?

Türkiye Instagram kullanım rekoru kırdı! Kaç kişi Instagram kullanıyor?

8 Aralık 2025
Bilgisayar fiyatları

Bilgisayar fiyatlarına zam kapıda! İki markadan üzücü haber geldi!

9 Aralık 2025
Hardware Plus - HWP
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz
  • 5G Telefonlar
No Result
View All Result
Hardware Plus - HWP
No Result
View All Result
Reklam

Kavisli Ekran teknolojisi sadece TeknoSA’da

Yazı: Murat Halilbeyoğlu
10 Nisan 2014
Kategori: Haber
Okuma süresi: 2 dakika
Kavisli Ekran teknolojisi sadece TeknoSA’da
TeknoSA, müşterilerine ayrıcalıklı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Son teknoloji ürünleri Türkiye’nin 77 ilindeki 299 mağazasıyla tüketicilerle buluşturan TeknoSA, tüm dünyanın merakla beklediği bir ürünü daha Türkiye’de ‘ilk kez deneyimleme ve satın alma’ şansını müşterilerine sunuyor. Konu ile ilgili basın bültenini aşağıda görebilirsiniz.

“Kavisli Ekran Teknolojisi Sadece TeknoSA’da

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün öncü markası TeknoSA, müşterilerine ayrıcalıklı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Son teknoloji ürünleri Türkiye’nin 77 ilindeki 299 mağazasıyla tüketicilerle buluşturan TeknoSA, tüm dünyanın merakla beklediği bir ürünü daha Türkiye’de ‘ilk kez deneyimleme ve satın alma’ şansını müşterilerine sunuyor. Samsung Curved TV, 11-20 Nisan tarihlerinde sadece TeknoSA mağazalarında satışta olacak. H8000 serisinde 55’’ (140 cm) ve 65’’ (165 cm) ekran boyutlarıyla TeknoSA’nın ayrıcalıklı müşterilerinin beğenisine sunulacak olan modeller 6999 TL’den başlayan çarpıcı lansman fiyatlarıyla geliyor. Ayrıca bu ürünü satın alan ilk 100 kişiye de 500 TL değerinde Samsung Ev Sinema Sistemleri’nde geçerli hediye çeki verilecek.

H8000-CURVED-3D-FHD-DVB-S

En ufak detaylar bile bu televizyonda
Samsung Curved TV, özellikle yazın başlayacak olan FIFA Dünya Kupası 2014’nın heyecanına heyecan katıyor olacak. En ufak detayların bile izlenebileceği bu televizyonlarda, kavisli ekran teknolojisi sayesinde 3 boyutlu bir görüntü izliyormuşsunuz gibi hissedeceksiniz. Sadece TeknoSA mağazalarında deneyimlenebilecek bu ayrıcalıklı ürünün satışı da 11-20 Nisan tarihlerinde sadece TeknoSA mağazalarında yapılacak.

Televizyon dünyası değişiyor
Her geçen gün değişen teknolojisiyle şaşkınlık yaratan TV’ler 2014 yılı içinde de büyük bir değişime girdi. Çift ekranlardan, kavisli ekranlara ve ultra HD görüntülü teknolojilere kadar yeni birçok özelliği olan televizyonların, özellikle dünyanın en büyük futbol organizasyonu FIFA Dünya Kupası 2014 öncesinde büyük bir taleple karşılaşacağı tahmin ediliyor.”

İçindekiler

  • Video: Bu kahve makinesi insanlara arkadaşlık kurduruyor

Video: Bu kahve makinesi insanlara arkadaşlık kurduruyor

Murat Halilbeyoğlu

Murat Halilbeyoğlu

Nobody knows...

Reklam

HWP Podcast

Teknoloji gündemini HWP’den dinleyin!
Podcast’imize abone olun.

Apple PodcastsSpotifyGoogle PodcastsKarnaval
Hardware Plus - HWP

Copyright © 2025, EMY Medya

  • Künye
  • İletişim

HWP.com.tr hosting hizmeti LimonHost logosu tarafından verilmektedir.

Bizi takip edin

No Result
View All Result
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz
  • 5G Telefonlar

Copyright © 2025, EMY Medya