Haftanın Seçkisi

Google'dan Yapay Zekâ Hamlesi: Gemini 3.6 Flash Sahneye Çıktı, Gemini 4 Yolda!

Google’dan Yapay Zekâ Hamlesi: Gemini 3.6 Flash Sahneye Çıktı, Gemini 4 Yolda!

22 Temmuz 2026
Evcil Hayvan Bakımında Akıllı Dönem: Petkit Bakım Setleri

Evcil Hayvan Bakımında Akıllı Dönem: Petkit Bakım Setleri

28 Temmuz 2026
Küresel Bellek Sıkıntısında Dev İş Birliği: Elon Musk, Tesla'ya Makul Fiyatla Çip Sağlayan Micron'a Teşekkür Etti!

Küresel Bellek Sıkıntısında Dev İş Birliği: Elon Musk, Tesla’ya Makul Fiyatla Çip Sağlayan Micron’a Teşekkür Etti!

23 Temmuz 2026
5 Kritik Açık Kapatıldı: Xiaomi, POCO ve Redmi İçin Temmuz 2026 Yama Listesi Açıklandı

5 Kritik Açık Kapatıldı: Xiaomi, POCO ve Redmi İçin Temmuz 2026 Yama Listesi Açıklandı

24 Temmuz 2026
Günlük Hayatın İki İhtiyacı Tek Tasarımda: Ringo Pro

Günlük Hayatın İki İhtiyacı Tek Tasarımda: Ringo Pro

23 Temmuz 2026
Hardware Plus - HWP
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz
  • 5G Telefonlar
No Result
View All Result
Hardware Plus - HWP
No Result
View All Result
Reklam

watchOS 10.2 ile Apple Watch deneyimi iyileşiyor

Kısa bir süre önce yayınlanan watchOS 10.2 beta 3 sürümü ile Apple Watch kullanıcılarının geçmişte çok beğendiği bir özellik geri dönüyor.

Yazı: Onur Balbaşı
16 Kasım 2023
Kategori: Giyilebilir Teknoloji, Haber
Okuma süresi: 2 mins read
Apple Watch Series 9

Önceki watchOS sürümü, kullanıcıların farklı saat yüzleri arasında kaydırma yaparak geçmesini sağlayan özelliği rafa kaldırarak tepki çekmişti. Neyse ki, bu özellik son beta sürümü olan watchOS 10.2 beta 3 ile geri döndü.

İçindekiler

  • Apple, watchOS 10.2 ile Apple Watch Deneyimini Yeniden Şekillendiriyor

Apple, watchOS 10.2 ile Apple Watch Deneyimini Yeniden Şekillendiriyor

Paylaşılan bilgilere göre, bu hafta başında geliştiriciler ve herkese açık beta test kullanıcıları için sunulan watchOS 10.2 beta 3, saat kadranları arasında geçiş yapmayı sağlayan kaydırma seçeneğini tekrar kullanıma sundu.

Önceki sürümlerde, saat kadranını değiştirmek için ekrana bir saniye basmak ve ardından Digital Crown ile listede gezinmek gerekiyordu.

watchOS 10.2Apple’ın bu hareketi, kullanıcılar arasında büyük memnuniyet yarattı. Ancak, bu özellik varsayılan olarak etkin değil. Kullanıcıların, Saat ayarlarından bu özelliği elle etkinleştirmesi gerekiyor ve şu an sadece Apple Watch’ta bulunuyor. iPhone’daki Watch uygulamasında bu özelliği bulmak mümkün değil.

Geçtiğimiz ay yayınlanan watchOS 10.1, Apple Watch kullanıcılarına NameDrop özelliğiyle iletişim bilgilerini paylaşma imkanı sunmuştu. Ayrıca, en yeni Apple Watch modelleri için Double Tap hareketini aktive ediyordu.

watchOS 10.2 güncellemesi ise, iOS 17.2 ile birlikte iPhone kullanıcılarına güzel iyileştirmeler getiriyor. Bu yeni sürümlerle beraber Apple cihazları artık çok daha gelişmiş özelliklere kavuştu.

iOS 17.2, yeni Journal uygulamasını, Apple Music’te ortak çalma listeleri için destek sunmayı, Tapback tepkilerinde değişiklikler yapmayı ve Saat ve Hava Durumu için yeni widget’lar eklemeyi içeriyor.

Ayrıca, iPhone 15 Pro ile Apple Vision Pro için Uzamsal Videolar kaydetmeyi mümkün kılıyor.

Apple, iOS 17.2 ve watchOS 10.2’yi yıl sonuna kadar kullanıcılarla buluşturmayı planlıyor. Bu güncellemeler, Apple Watch kullanıcıları için beklenen değişiklikleri ve iyileştirmeleri beraberinde getirecek gibi görünüyor.

İlginizi Çekebilir: ColorOS 14 duyuruldu, Oppo telefonlar seviye atlayacak

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple’ın yeni watchOS sürümü neler sunacak? Düşüncenizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz. Daha fazlası için bizi takip etmeyi unutmayın!

Onur Balbaşı

Onur Balbaşı

Teknoloji medyası kariyerine editör olarak adım atan Onur, HWP'de Yazı İşleri Müdürü görevini üstlendi. Beş yıllık medya deneyimi boyunca akıllı telefonlar, mobil teknolojiler ve donanımlar üzerine kapsamlı içerikler üreterek okurlara aktardı. Görevi süresince yalnızca içerik yönetimiyle sınırlı kalmayıp, süreçleri otomatize eden arka plan sistemleri kurgulayan Onur, günümüzde teknoloji üretimine odaklanarak çalışmalarını bilgisayar mühendisliği alanında sürdürüyor.

HWP Podcast

Teknoloji gündemini HWP’den dinleyin!
Podcast’imize abone olun.

Apple PodcastsSpotifyGoogle PodcastsKarnaval
Hardware Plus - HWP

Copyright © 2025, EMY Medya

  • Künye
  • İletişim

HWP.com.tr hosting hizmeti LimonHost logosu tarafından verilmektedir.

Bizi takip edin

No Result
View All Result
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz
  • 5G Telefonlar

Copyright © 2025, EMY Medya