İşTurkcell reklamı

Haftanın Seçkisi

Galaxy S25 Edge

Galaxy S25 Edge özellikleri ve fiyatı sızdırıldı! İşte sızdırılan özellikler ve fiyat

5 Mayıs 2025
Galaxy Tab S11 Serisi Geliyor! Ne Zaman Çıkacak?

Galaxy Tab S11 Serisi Geliyor! Ne Zaman Çıkacak?

8 Mayıs 2025
One UI 8

One UI 8 videosu çıktı! Samsung Android 16 nasıl olacak?

6 Mayıs 2025
samsung one ui 8 nasıl olacak ne zaman çıkacak one ui 8 beta ne zaman

One UI 8 Beta ne zaman çıkacak? İşte One UI 8 alacak telefonlar!

9 Mayıs 2025
gta 6 2. fragman gta 6 fragman 2

GTA 6 2. fragman çıktı! GTA 6 yeni fragman nasıl izlenir?

6 Mayıs 2025
Hardware Plus - HWP
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz
No Result
View All Result
Hardware Plus - HWP
No Result
View All Result

Türkiye, Yanmar Tarım İş Kolu Distribütörleri’nin Stratejik Buluşma Noktası Oldu

Yazı: Burak Küçük
24 Aralık 2024
Kategori: Basın Bülteni
Okuma süresi: 3 dakika

Türkiye, Yanmar Tarım İş Kolu Distribütörleri’nin Stratejik Buluşma Noktası OlduTürkiye, Yanmar Tarım İş Kolu Distribütörleri’nin Stratejik Buluşma Noktası Oldu 

Japonya’nın önde gelen küresel şirketlerinden Yanmar’ın, 14 farklı ülkeden gelen tarım iş kolu distribütörleri, Türkiye’de bir araya geldi. Yanmar Turkey Tarım İş Kolu ev sahipliğinde 79 katılımcıyla gerçekleştirilen Yanmar Global Distribütör Toplantısı’nda, şirketin geleceğe yönelik stratejileri paylaşıldı ve yeni iş fırsatları değerlendirildi.

 

Dünyanın önde gelen motor üreticisi Yanmar’ın tam iştiraki Yanmar Turkey, 14 ülkeden global distrübütörlerin bir araya geldiği Yanmar Global Distribütör Toplantısı’na ev sahipliği yaptı. Japonya, Tayvan, Fildişi Sahili, Etiyopya, Tanzanya, Peru, Bangladeş, Pakistan, Sri Lanka, Sırbistan, Ukrayna, Gürcistan, Azerbaycan ve Türkiye dahil olmak üzere birçok ülkeden toplantıya katılan Yanmar Agribusiness Co., Ltd. ve Yanmar Turkey Makine A.Ş. distribütörleri, önce İstanbul’da, ardından Yanmar Turkey’in üretim üssü olan İzmir’de ağırlandı.

 

Karşılıklı güven, saygı ve güçlü iş birliğini vurgulamak amacıyla ‘Crucial Partner’ mottosuyla düzenlenen Yanmar Global Distribütör Toplantısı’nda Yanmar’ın tarım iş kolu odağındaki geleceğe yönelik stratejileri detaylı bir şekilde paylaşılırken, bu stratejilerle nasıl daha verimli ve sürdürülebilir bir tarımsal gelecek inşa edileceği üzerinde duruldu. Ayrıca, sektördeki yenilikler ve küresel gelişmeler hakkında bilgi alışverişinde bulunulurken, gelecekte atılacak adımlara yönelik yeni iş fırsatları da değerlendirildi.

 

Dünyada büyümeyi hedefliyor

Yanmar’ın global pazardaki konumunu güçlendirmek ve ortak hedeflere ulaşmak için atılacak adımlar üzerinde görüş alışverişi yaptıkları Yanmar Global Distribütör Toplantısı’nın gayet başarılı geçtiğini belirten Yanmar Turkey Makine A.Ş. Başkanı Yuki Otomo, “Bu etkinlik, küresel ölçekte distribütörlerimizle iş birliğimizi geliştirme ve uluslararası düzeyde stratejik büyüme hedeflerimize ulaşma çabalarımızda önemli bir adım oluşturdu. Etkinliğe katılan tüm iş ortaklarımıza teşekkür ediyor ve çabalarımızla sürekli başarıya ulaşmayı umuyoruz.” dedi.

 

3 Kasım’da İstanbul Swiss Otel’de gerçekleşen ve yaklaşık yarım gün süren toplantıda; Yanmar Agribusiness ve Yanmar Turkey’in üst düzey yöneticileri, kendi alanlarındaki stratejiler ile ilgili birtakım sunumlar gerçekleştirdi. Yapılan sunumların ardından, katılımcı ülkelerin temsilcileri, Yanmar Agribusiness ve Yanmar Turkey ekipleriyle birebir görüşmeler de yaptı. 4 Kasım’da ise İzmir’e düzenlenen seyahatle distribütörler, Yanmar’ın Torbalı’daki Traktör Üretim ve Montaj Tesisi’ni ziyaret etti. Fabrika Müdürü Caner Akıncı’nın eşliğinde Yanmar traktörlerin üretim alanını bizzat deneyimleyen katılımcılar, daha sonra Yanmar Agribusiness Co., Ltd. Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mustafa Kemal Erdoğan Shoshi ve Yanmar Turkey Makine A.Ş. Başkanı Yuki Otomo tarafından gerçekleştirilen Yanmar Torbalı Satış Noktası’nın açılışına katıldı. Programın öğleden sonraki bölümünde ise traktörden biçerdövere kadar geniş ürün yelpazesinin sergilendiği Satış Sonrası Destek Merkezi’ndeki gezi ve ürün sunumlarıyla katılımcılara, ürünler hakkında detaylı bilgiler aktarıldı. Ayrıca, aynı alanda, bazı ürünlerin test sürüşleri de gerçekleştirildi.

 

Yanmar, yenilikçi tarım çözümleri ve güçlü iş ortaklarıyla büyüyerek, bu toplantıları geleneksel hale getirerek önümüzdeki yıllarda da düzenlemeyi planlıyor.

 

Burak Küçük

Burak Küçük

HWP Podcast

Teknoloji gündemini HWP’den dinleyin!
Podcast’imize abone olun.

Apple PodcastsSpotifyGoogle PodcastsKarnaval
Hardware Plus - HWP

Copyright © 2025, EMY Medya

  • Künye
  • İletişim
  • Network
  • Leadergamer

HWP.com.tr hosting hizmeti LimonHost logosu tarafından verilmektedir.

Bizi takip edin

No Result
View All Result
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz

Copyright © 2025, EMY Medya