Haftanın Seçkisi

Avrupa

Avrupa’da En Çok Satılan Telefonlar | OMDIA Verileri Şaşırttı!

27 Şubat 2026
Volvo EX30 modeli yazılım hatası nedeniyle geri çağırılıyor! Volvo sahipleri dikkat! #1

Tam elektrikli otomobiller Avrupa’da revaçta! İşte son veriler!

2 Mart 2026
Google-Anthropice-400-Milyon-Dolar-Yatirim-Yapti

Hükümet ve Anthropic arasında gerilim! Hükümet Claude’u istiyor!

27 Şubat 2026
OnePlus 15T kamerası üzecek! OnePlus yine kamerayı atlıyor! #1

OnePlus 15T kamerası üzecek! OnePlus yine kamerayı atlıyor!

1 Mart 2026
türk telekom nokia

Türk Telekom ve Nokia L4S teknolojisi ile oyun sektöründe yeni bir dönem başlatıyor

3 Mart 2026
Hardware Plus - HWP
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz
  • 5G Telefonlar
No Result
View All Result
Hardware Plus - HWP
No Result
View All Result
Reklam

Türk Telekom Fiber Mobilite çağını başlattı

Türk Telekom, Türkiye’nin dijital dönüşümünde kritik rol oynayan fiberdeki gücünü mobile taşıdı ve Fiber Mobilite çağını başlattı.

Yazı: Ender Öztürk
8 Ekim 2024
Kategori: Haber, Basın Bülteni
Okuma süresi: 3 dakika
Türk Telekom

Türk Telekom

Türk Telekom, fiberdeki gücünü mobile taşıdığı Fiber Mobilite çağını başlattı. Fiber Mobilite çağı ile fiberin gücünü mobile yansıtan Türk Telekom, teknolojiye bakış açısını değiştirecek bu yeni dönemin detaylarını, ana destekçisi olduğu Atatürk Kültür Merkezi Türk Telekom Opera Salonu’nda; Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden, Tolga Çevik, Türk Telekom çalışanları ve davetlilerin katıldığı toplantı ile açıkladı.

Fiber Mobilite çağının detaylarının aktarıldığı ve bu yeni döneme dair ilk reklam filminin gösteriminin gerçekleştirildiği program Tolga Çevik’in ‘Arkadaşım hoş geldin’ gösterisi ile devam etti.

‘Fiber Mobilite’nin gücünü Türk Telekom’un Türkiye’nin dört bir yanına erişen fiber altyapısından aldığını ifade eden Özden şunları söyledi; “Fiber Mobilite dünyasında müşterilerimiz; daha konforlu, daha güvenli ve mesafeye bağlı gecikmelerin olmadığı bir mobil iletişim deneyimi yaşıyorlar. Fiber Mobilite gücünü Türkiye’nin dört bir yanına, her şehrine kurduğumuz fiber altyapımızdan alıyor. 2024’ün ilk yarısı itibarıyla fiber altyapı uzunluğumuz 449 bin kilometreye ulaştı. FTTH Council’in Eylül 2023 fiber gelişim raporuna göre, ülkemiz fiber hane erişiminde Avrupa ikincisi. Fiber abone artışında da 3. sıradayız. 4.5G mobil istasyonlarımızın %52’si fibere bağlı durumda. Fiber Mobilite’nin olanaklarından Türk Telekom mobil müşterileri, bugün dahi fazlasıyla yararlanıyor ve yararlanmaya devam edecek. Bunun etkilerini 5G’ye geçtikten sonra hepimiz çok daha net göreceğiz.”

Türk Telekom

Fiber Mobilite dünyasında müşterilerine daha konforlu, daha güvenli ve mesafeye bağlı gecikmelerin olmadığı bir mobil iletişim deneyimi yaşattıklarını söyleyen Özden; “Yeni iletişim dönemimizde, Tolga Çevik’le birlikte kullanıcılarımıza fayda sağladığımız, hayatlarına daha çok dokunduğumuz iletişim hikayelerimizi, müşteri memnuniyeti odaklı şekilde kurgulayacağız. Başlattığımız Fiber Mobilite çağını, Tolga Çevik gibi başarılı ve sevilen bir isimle geniş kitlelere ulaştırmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Fiber Mobilite çağının tanıtım filmi Tolga Çevik’ten

İş birliklerini sadece marka-ünlü buluşması olarak görmediğini ifade eden Tolga Çevik; “Türkiye’nin her yerinde var olan Türk Telekom’a kendimi yakın hissediyorum. Bu iş birliği bir marka-ünlü buluşmasının çok ötesinde bir anlam ifade ediyor benim için. Bizim formatımız zaten uzun yıllardır ekranlarda, çok uzun süredir seyirci ile buluşuyor. Bu formatımızı Türk Telekom ile birleştirip üzerinde birlikte çalıştık ve karşılıklı çok keyifli bir çalışma süreci oldu. Türk Telekom’un, herkes için çok önemli bir yeri olan AKM’de gösterdiği varlığı, emeği, kültür sanata verdiği önemi de yakından takip ediyorum. Tüm bu sebeplerden dolayı yollarımız kesişti. İnanıyorum ki birlikte güzel işlere imza atacağız” dedi.

Türk Telekom

Ender Öztürk

Ender Öztürk

HWP Podcast

Teknoloji gündemini HWP’den dinleyin!
Podcast’imize abone olun.

Apple PodcastsSpotifyGoogle PodcastsKarnaval
Hardware Plus - HWP

Copyright © 2025, EMY Medya

  • Künye
  • İletişim

HWP.com.tr hosting hizmeti LimonHost logosu tarafından verilmektedir.

Bizi takip edin

No Result
View All Result
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz
  • 5G Telefonlar

Copyright © 2025, EMY Medya