Haftanın Seçkisi

One UI 8 Watch

Galaxy Watch 5 One UI 8 Watch yayınlandı! Özellikleri neler, nasıl yüklenir?

18 Aralık 2025
Dreame

Akıllı Temizlikte Yeni Dönem: Dreame X50 Ultra Complete ile Eviniz Kontrol Altında

17 Aralık 2025
uygulama

Eren hangi uygulamaları kullanıyor? | 130’dan fazla uygulama!

18 Aralık 2025
Jasmine

RTÜK, Jasmine dizisine inceleme başlattı!

17 Aralık 2025
GTA 5 Enhanced

GTA 5 spor yapma özelliği geldi! 12 yıl bekledik!

12 Aralık 2025
Hardware Plus - HWP
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz
  • 5G Telefonlar
No Result
View All Result
Hardware Plus - HWP
No Result
View All Result
Reklam

Tether son 36 saatte 500 milyon token üretti

Yazı: Osman Yılmaz
22 Ekim 2020
Kategori: Kripto Para
Okuma süresi: 2 dakika
Tether son 36 saatte 500 milyon token üretti

Tether (USDT) Treasury, son 36 saatte neredeyse 500 milyon USDT token bastı ve  kripto para borsalarına ve diğer adreslere 185 milyondan fazla token dağıttı. 

İlginizi çekebilir: PayPal kendi ağında kripto para işlemlerine izin verecek

Tether

Blockchain analisti Whale Alert‘a göre 20 Ekim’de 150 milyon, 21 Ekim’de ise 300 milyon yeni USDT basıldı. Basılan ilk 150 milyonluk USDT Paypal‘ın kripto para işlemleri için yaptığı duyurudan ve bunu takip eden Bitcoin yükselişinden 1 saat önce gerçekleşti. Whale Alert tarafından yapılan paylaşımlar bazı kullanıcılar için piyasa manipülasyonu endişesi yarattı. Ancak Tether CTO’su Paolo Adoino her iki işlemi de doğruladı.

150 milyon USDT’nin basılmasının ardından toplam değeri 185,9 milyon USDT olan 15 işlem, Bitfinex ve Huobi gibi borsalara ve “bilinmeyen bazı adreslere” gönderildi. Tether Treasury‘den gönderilen tokenlerden 126,9 milyon USDT (yaklaşık olarak %70’i) Binance‘e gönderildi. 

Tether Treasury cüzdanı, şu anda yaklaşık 280 milyondan biraz fazla USDT bulunduruyor. İşlemlerin sonuncusu, 300 milyon USDT’nin oluşturulmasından bir saat sonra gerçekleşti.

Tether ihracı, Bitcoin fiyatlarındaki hızlı artışla sık sık bağlantılıydı. Ancak ihracın Bitcoin fiyatlarındaki hızlı yükselişe öncülük edip etmediği veya USDT talebine yanıt olarak mı olduğu halen tartışılıyor. Bu tartışma tavuk mu yumurtadan çıktı yoksa yumurta mı tavuktan? tartışması gibi bir kısır döngünün içinde.

Bu yılın Nisan ayında Tether, Bitcoin’in 9.000 $ ‘a yükselen fiyatı sırasında 160 milyon USDT bastı. Bu ihraç USDT’nin Bitcoin’in fiyatını manipüle etmek için kullanılmadığını iddia eden araştırmanın yayınlanmasından bir hafta sonra geldi.  Tether‘ın piyasa değeri, bugüne kadar %400‘ün üzerinde artarak 15,9 milyar dolara ulaştı.

Osman Yılmaz

Osman Yılmaz

Reklam

HWP Podcast

Teknoloji gündemini HWP’den dinleyin!
Podcast’imize abone olun.

Apple PodcastsSpotifyGoogle PodcastsKarnaval
Hardware Plus - HWP

Copyright © 2025, EMY Medya

  • Künye
  • İletişim

HWP.com.tr hosting hizmeti LimonHost logosu tarafından verilmektedir.

Bizi takip edin

No Result
View All Result
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz
  • 5G Telefonlar

Copyright © 2025, EMY Medya