İçindekiler
Kısa süre önce yayınladığımız haberde Sony Xperia XZ1’nin sızan fotoğraflarını yayınlamıştık. Yeni akıllı telefonun “pembe” renkli modeli de internete sızdırıldı.
Sony’nin yeni amiral gemisi XZ1’in yeni fotoğrafları ortaya çıktı. Bilindiği gibi akıllı bombanın; Siyah, Mavi, Gümüş ve Pembe renk seçeneklerini içeren 4 modeli yakında piyasaya sürülecek. Her ne kadar Siyah ve Gümüş renkli modellerden bolca sızıntılar olsa da, Pembe renkli modele pek rastlayamamıştık. Ne var ki bu gerçek değişti.
Cihazda dikkatimizi çeke nokta ses tuşunun, güç tuşunun hemen tepesinde yer alması ve ses tuşuna, bir parmak izi sensörü entegre edilmiş olması.
Bunlara ek olarak cihazın yan tarafında kamera butonu yer alıyor. Arka tarafta bulunan tek kamera ve yatay LED flaş mimarisi de dikkatleri üstünde topluyor.