Haftanın Seçkisi

Tesla

Tesla, Türkiye’de 50 bin otomobil sattı!

1 Ekim 2025
IMEI

BTK kullanılmayan IMEI’li telefonları kapatıyor! İşte tarih!

29 Eylül 2025
Türkiye

Türkiye ile Kazakistan arasında ücretsiz para transferi başladı!

1 Ekim 2025
steve jobs kızı eve jobs steve jobs'un kızı

Onun babası Apple’ın da babası! İşte Steve Jobs’un kızı!

3 Ekim 2025
Spotify

Spotify abonelik ücretlerine zam geldi! Ne kadar oldu?

1 Ekim 2025
Hardware Plus - HWP
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz
No Result
View All Result
Hardware Plus - HWP
No Result
View All Result
Reklam

Peugeot E-Streetzone Elektrikli Scooter Piyasaya Sürüldü

Yazı: Bedirhan Gürlek
16 Kasım 2022
Kategori: Haber
Okuma süresi: 2 dakika
Peugeot E-Streetzone Elektrikli Scooter Piyasaya Sürüldü

Peugeot Motorcycles, çift pilli ve 112 km menzile sahip e-Streetzone elektrikli scooter’ını tanıttı. e-Streetzone, on yıl önce piyasaya sürülen 500cc Streetzone ICE modelinin elektrikli versiyonu. e-Streetzone’un bir kargo versiyonu ile bir veya iki bataryalı modelleri de mevcut.

Peugeot e-Streetzone Elektrikli Scooter

e-Streetzone tek pilli model, Eco modunda çalıştırıldığında 61 km’lik bir menzile sahip. Boost modunda pilin menzili 51 km’ye kadar düşüyor. E-scooter sırasıyla 25km/s ve 45km/s azami hıza ulaşabiliyor. Elektrikli scooter üzerindeki çift pil ile menzil, Eco modunda 112 km iken Boost modunda 96 km. Tek bir pil yaklaşık 12 kg ağırlığında, dolayısıyla scooter iki pille 102 kg ve tek pille 90 kg ağırlığa sahip. En önemli özelliklerinden birisi ise pil koltuk bölmesinden kolayca çıkarılabiliyor ve şebeke elektriği kullanılarak 5 saate kadar şarj edilebiliyor. Hızlı şarj desteği de mevcut.

e-Streetzone maksimum 105 Nm tork sağlayabiliyor. 110/70-12 lastiklerle her iki uçta hidrolik süspansiyona sahip. Önde disk fren ve arkada kampanalı frenden oluşanfren sistemine de ev sahipliği yapıyor. LCD ekran, pil durumu yol bilgileri gibi verilere ulaşılabiliyor. Hareket halindeyken cihazınızı şarj etmenize yardımcı olacak bir USB şarj bağlantı noktası da var.

Peugeot e-Streetzone Elektrikli Scooter

Peugeot e-Streetzone’un kargo versiyonu, lojistik/yemek teslimatları için kullanılabilir. Tekli koltuk ve 20kg ağırlığında arka kargo rafı var. Şirkete göre kargo versiyonu, düzenli ve uzun süreli kullanıma dayanacak şekilde tasarlandı. 2023’te piyasaya sürüleceği düşünülüyor.

e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi
Bedirhan Gürlek

Bedirhan Gürlek

Teknoloji benim için bir meraktan öte, adeta bir yaşam biçimi. Teknoloji dünyasında Xiaomi'nin tüm ürünleri ve otomobiler ile ilgileniyorum. Sürekli araştırıyorum ve yeni şeyler öğreniyorum. Öğrendiğim bilgileri de sizinle Hardware Plus'ta paylaşıyorum. Öğrenmek ve paylaşmak benim için sonsuz bir keyif.

Reklam

HWP Podcast

Teknoloji gündemini HWP’den dinleyin!
Podcast’imize abone olun.

Apple PodcastsSpotifyGoogle PodcastsKarnaval
e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi
Hardware Plus - HWP

Copyright © 2025, EMY Medya

  • Künye
  • İletişim

HWP.com.tr hosting hizmeti LimonHost logosu tarafından verilmektedir.

Bizi takip edin

No Result
View All Result
  • İnceleme
  • Haber
    • Akıllı Telefonlar
    • İnternet
    • Oyun
    • Otomotiv
    • Donanım
    • Gündem
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Kripto Para
    • Kültür-Sanat
    • Sosyal Medya
    • Tablet/Notebook/Laptop
    • Uygulama
    • Uzay – Bilim
    • Yapay Zeka
    • Yazılım
  • Video
  • Sizin Görüşünüz

Copyright © 2025, EMY Medya