Washington D.C‘de yer alan Blue 44 restoranının düzenli müşterilerinden biri, memnuniyetini göstermek için 93 dolarlık hesaba 2.000 dolarlık bahşiş bıraktı. Arkadaşı ile beraber kızarmış tavuk ve bamya yiyen yanında ise Old Chub Scotch Ale içen müşteri restorandan ayrılmadan önce bıraktığı 2.000 dolarlık bahşiş için ayrıca özel de bir not yazdı.
Müşteri faturaya yazdığı notta 2.000 dolarlık bahşişin 1.000 dolarını şef James Turner’a 500 dolarını garson Laura Dally ve diğer 500 doları ise restoran sahibi Christofer Nardelli‘e bıraktığını belirtti. Bu cömert bahşiş sonrası hem müşteriye teşekkürlerini iletmek hem de müşterinin fikirlerini almak için mail atan Nardelli, müşterinin hizmetten ve yemeklerin lezzetinden memnun olduğu için böyle bir bahşiş yaptığı cevabını aldı.