İçindekiler
Dünya akıllı telefon sektöründe Samsung’un hemen arkasında ikinci sırada bulunan Huawei, rakibine hoş bir göndermede bulundu.
Samsung, Galaxy Note 8 modelinin çift kameraya sahip olacağını özellikle vurguluyor. Huawei ise 2016 yılından beri akıllı telefonlarında çift kamera kullanıyor. Çinli şirket, sosyal medya üzerinden “Çift kamera ailesine hoş geldiniz” ifadesini içeren bir görsel yayınladı.

Aslında Çinli üretici sadece rakibine taş atmakla kalmadı ve Samsung’un Galaxy Note 8 modeline de meydan okumuş oldu. İlginç fotoğrafta “beyondthegalaxy” yani “Galaxy’nin ötesinde” ibaresi netçe okunabiliyor. Ne de olsa Kirin 970 yongası ve birbirinden üstün yeteneklerle donatılmış Mate 10, 16 Ekim 2017’de satışa sunulacak.