Arkadaşlar Merhaba,
Kasım ayında KATIL üyelerine özel düzenleyeceğimiz çekilişin hediyesi belli oldu; Elephone U3H 256 GB cep telefonu.
YouTube kanalımızda bu cihazla ilgili herhangi bir video olmadığı için HB'daki satış link'ini paylaşıyorum: https://app.hps.im/d7ct/256b8f4b
Çekiliş yayınını 28 Kasım Cumartesi gecesi (muhtemelen saat 22:00 gibi) yapacağız.
Geçen ay yaptığımız 3 çekilişe bazı arkadaşlarımız haberdar olmadıkları için veya günlük programları uymadığı için katılamadıklarını söylediler. O nedenle önceden duyuruyorum.
Şanslı olana çıksın 👍 👍 👍
...Even the stars look brighter tonight. Nothing's impossible...
Hem de 256 GB, bana çıkmaz demeyeceğim şansımı deneyeceğim...
Teknolojiyi sever sayar...
Bana şimdiye kadar kürdan bile çıkmadı ama derdim o değil zaten çıkacak olana hayırlı uğurlu olsun güle güle iyi günlerde kazasız belasız kullansın 🙂 Ersin abi sırf çekiliş olmasın ama ya biraz da sohbet muhabbet olsun. Ben özellikle sohbetinizi dinlemeye geliyorum 🙂
@cypress Öncesinde standart yayını yapıyoruz kardeşim.
Ardından çekilişe özel ikinci (ve haklısın daha kısa) bir yayın açıyoruz.
Bunu yapmamızın nedeni bazı arkadaşlar çekilişi bulamadıklarını söylüyorlar. Her çekiliş sonrası "Abi kim kazandı?" mail'leri alıyorum.
Cevap vermediğim için bu sefer de sosyal medyaya yazıyorlar. Boşuna kırtasiye ile uğraşıyorum yani.
...Even the stars look brighter tonight. Nothing's impossible...
İnşallah ihtiyacı olan birine çıkar 👍